Fiba Perakende Grubu Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) Sertifikasını Özel Bir Ödül Töreni ile Teslim Aldı « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 02:56

Fiba Perakende Grubu Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) Sertifikasını Özel Bir Ödül Töreni ile Teslim Aldı

reklam
Fiba Perakende Grubu  Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) Sertifikasını  Özel Bir Ödül Töreni ile Teslim Aldı
Son Güncelleme :

24 Ocak 2019 - 12:19

421 views
reklam

 

 

 

Fiba Holding’e bağlı, bünyesinde dünyaca ünlü giyim perakende devlerinden Banana Republic, Gap ve Marks & Spencer markalarını bulunduran Fiba Perakende Grubu, Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) tarafından ve uluslararası denetim şirketlerince yapılan denetimler sonucu; işe alım, performans değerlendirme, eğitim & gelişim, kariyer planlama & yetenek yönetimi gibi tüm İnsan Kaynakları politikaları ve uygulamalarında fırsat eşitliği yaklaşımını benimseyen şirketlere verilen Fırsat Eşitliği Modeli (FEM) Sertifikası’nı, Marks & Spencer Bağdat Cad. mağazasında düzenlenen özel bir ödül töreni ile teslim aldı.

10 Ocak 2019 tarihinde Bağdat Caddesi Marks & Spencer mağazasında gerçekleştirilen özel bir ödül töreni ile Fırsat Eşitliği Sertifikası Fiba Perakende Grubu’na layık görüldü. Ödül töreninde KAGİDER Yönetim Kurulu Üyeleri Bahar Kayserilioğlu ve Esra Bezircioğlu, Fiba Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşecan Özyegin’e, Fiba Perakende Grup Başkanı Oya Sener’e, Fiba Holding Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları Direktörü Deniz Yüksekkaya’ya ve Fiba Perakende Grubu İnsan Kaynakları Direktörü Selin Ersoy’a sertifikayı takdim ederek kurumlarda fırsat eşitliği ilkesinin önemi bir kez daha vurgulandı.

%67’lik bir kadın çalışan oranına ve tüm uygulamalarında eşitlikçi bir bakış açısına sahip olan

Fiba Perakende Grubu, kadının iş hayatına katılması, üretkenliğinin artırılması ve toplumsal cinsiyet eşitliği konusundaki duyarlılığını bu sertifika ile birlikte ulusal ve uluslararası olarak tescillemiş oldu.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam