Tatile Renk Katacak Eğlenceli Atölyeler Capacity’de! « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 06:45

Tatile Renk Katacak Eğlenceli Atölyeler Capacity’de!

reklam
Tatile Renk Katacak Eğlenceli Atölyeler Capacity’de!
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2019 - 14:38

262 views
reklam

Ağustos ayında birbirinden özel atölyeler ile yaz tatilini verimli ve eğlenceli geçirmek isteyen çocuklar, Capacity’nin keyifli dünyasıyla tanışıyor.

Tüm yıl gerçekleştirdiği etkinliklerle misafirlerine alışveriş keyfi yaşatan Capacity’de ağustos ayı boyunca eğlenceli bir program sizleri bekliyor.

Akıl ve Zekâ Oyunları, Kurban Bayramı’nın heyecanıyla geçecek; minyatür, üç boyutlu resim ile mozaik yapıştırma ve puzzle yapma atölyelerinin yanı sıra çim adam yapımı ve tuval boyama ile bu keyifli planın bir parçası olabilirsiniz.

Her hafta sonu 14.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek bu keyifli atölyelere katılım için www.capacity.com.tr/etkinlikler adresinden kaydınızı yaptırmayı sakın unutmayın!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam