BİLKENT CENTER PRESTİJ VE MÜKEMMELLİĞİN SİMGESİ “AVRUPA GAYRİMENKUL ÖDÜLLERİ” TARAFINDAN “EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2019-2020” “TİCARİ YENİLEME/GELİŞTİRME” VE “PERAKENDE MİMARİSİ” KATEGORİLERİNDE 2 AYRI DALDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ. « Mall&Motto

18 Nisan 2024 - 11:36

BİLKENT CENTER PRESTİJ VE MÜKEMMELLİĞİN SİMGESİ “AVRUPA GAYRİMENKUL ÖDÜLLERİ” TARAFINDAN “EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2019-2020” “TİCARİ YENİLEME/GELİŞTİRME” VE “PERAKENDE MİMARİSİ” KATEGORİLERİNDE 2 AYRI DALDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ.

reklam
BİLKENT CENTER PRESTİJ VE MÜKEMMELLİĞİN SİMGESİ “AVRUPA GAYRİMENKUL ÖDÜLLERİ” TARAFINDAN “EUROPEAN PROPERTY AWARDS 2019-2020” “TİCARİ YENİLEME/GELİŞTİRME” VE “PERAKENDE MİMARİSİ” KATEGORİLERİNDE 2 AYRI DALDA ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ.
Son Güncelleme :

31 Ekim 2019 - 11:16

247 views
reklam

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. tarafından yönetilen, yenilenerek birçok ulusal markayı bünyesine dahil eden ve bu yıl 20. yılını kutlayan Bilkent Center, bu yıl 26.sı düzenlenen gayrimenkul sektöründe dünya çapında yüksek standartlı ve mükemmeliyeti sağlamış projelere farkındalık yaratmak amacı ile verilen, Avrupa’nın en prestijli yarışması “European Property Awards” tarafından 2 ayrı mimari dalda ödüle layık görüldü.
Dizayn ve inşaat, gayrimenkulün geliştirilmesi ve sunumu, iç mekan, mimari tasarım ve pazarlama alanında Avrupa’nın önemli projelerini değerlendiren 80’den fazla uzmandan oluşan kurul, Bilkent Center’ı “Ticari Yenileme/Geliştime” ve “Perakende Mimarisi” kategorilerinde ödüllendirdi.
24 Ekim 2019 tarihinde Londra, The Royal Lancaster Hotel’de gerçekleştirilen ödül töreninde Tepe Emlak Genel Müdürü Hayal Olcay, Tepe Emlak Genel Müdür Yardımcısı Sema Yalçın, Bilkent Center AVM Müdürü Ayhan Aytekin ve Bilkent Center Yenileme Projesi Mimarı Abdullah Burnaz ödülleri teslim aldılar.
Bu yıl 20. Yılını kutlayan Bilkent Center’ın yenilenme çalışması; her detayı özenle planlanan uzun bir süreç aldı. Sürecin ilk etabı 2015 yılında Bilkent Station’ın açılması ile gerçekleştirildi. Bilkent Station ile ziyaretçilerin kendilerini rahat, keyifli ve ait hissedecekleri, tren garı görüntüsünde olan farklı ve özgün mimarisi ile Türkiye’de hiç yapılmamış alışveriş, yaşam ve gastronomi alanları oluşturuldu. Özel mimarisi içerisinde zengin dünya mutfağı alternatifleri ve eğlence mekânları ile fark yaratıldı.
Bilkent Center renovasyonu, sürecin 2. ve son aşaması oldu. Konusunda uzman mimarlarla çalışılarak 16.500 metrekarelik bir alanda bağımsız bölümler oluşturuldu ve modern, keyifli, konforlu alanlar yaratıldı. Sektöründe öncü birçok mağaza AVM bünyesine dâhil edildi.

Tüm bu renovasyon sürecinde; ziyaretçilerin keyifli ortamlarda alışveriş ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine özen gösterildi. Ankaralıların günün telaşı içinde soluklanacakları, hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri keyifli yaşam alanları oluşturuldu. Bilkent Center; içten, samimi, sıcak bir mekan arayan gençlerin, ailelerin, çocukların, yaşlıların ve çalışanların kısacası toplumun her kesiminden insanın seveceği, kendini iyi hissedeceği alışveriş, yaşam ve gastronomi merkezi kavramlarını bir araya getirerek sektöre öncülük etti.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam