Behiye Savaşkan « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:06

Behiye Savaşkan

reklam
Behiye Savaşkan
Son Güncelleme :

05 Mart 2020 - 12:37

433 views
reklam

NTS Danışmanlık olarak 2020 yılı projelerinizden bahseder misiniz?

Ekonomik dalgalanmalar ve bunun sonucunda sektörel iniş çıkışlara rağmen Türkiye’ de AVM sektörü 2020 yılında da cazibesini yitirecek gibi gözükmüyor. Alışveriş Merkezleri pazarın genişliğinden dolayı oldukça ilgi çekici. En önemli pazarlar her zaman nüfusu yüksek ülkelerde oluşmuştur. AVM’ler Türkiye’de her geçen gün önemini daha da artırıyor. Her istediğinizi kapı kapı, cadde cadde gezmeden non stop olarak bir durakta alabilme şansına sahip oluyorsunuz. Bunu da müşteriye AVM’ler sunuyor. Mağaza karma ve çeşitliliğiyle her istediğinizi kendinize en yakın AVM’den temin edebiliyorsunuz. Üstelik hemen her semtte irili ufaklı AVM ler var. İstanbul’un bu dağınık yerleşme şeklini düşündüğünüzde AVM’ lerin ne derece ihtiyaca göre dağıldığını göreceksiniz. 15 milyonluk sanayisi ve çalışan kesimiyle birlikte İstanbul, birçok dünya ülkesini bile gerek nüfus gerekse de sanayi olarak geride bırakıyor. Alışveriş Merkezleri Türkiye’ de bir endüstriye dönüşmüş durumda. Türkiye pazarı gelişme potansiyeline de sahip. Sürekli göç alan İstanbul’da AVM’ler olmazsa olmaz. Baktığımız zaman Avrupa’ da kişi başına düşen alışveriş merkezi sayısı Türkiye’ den çok daha fazla. 2020‘de de Türkiye’nin birçok şehrinde NTS Danışmanlık olarak başarılı projelere imza atmaya devam edeceğiz.

Proje yatırımcımız Ata GYO ile Ata Corner Lüleburgaz projemizde şehir merkezine yürüyüş mesafesinde, geniş otopark kapasiteli, otogar karşısında konumlandırılmış, her yaştan tüketiciye hitap eden, bünyesinde Kahve Dünyası, Burger King, Koçtaş Fix, A101, bin metrekare içerisinde kendisine ait asansör ve yürüyen merdivenin olduğu 3 kattan oluşan, ailelerin gelip çocuklarını güvenli bir şekilde teslim edebilecekleri, her yaşa hitap eden oyun parkurları ve oyun makinaları ile bilardo ve gençlik merkezi alanları yaratan Playpark projemizde yer alıyor.

Ata Corner Tekirdağ, merkezde bölgenin cadde mağaza projesi olarak her yaştan tüketiciye hitap eden, teknoloji ve moda trendlerini yakından takip edebileceği bir alışveriş merkezidir.

Sante Park, Ankara Gölbaşında göl manzaralı terasları, bölgede ilk olacak marka karması ve ferah mimarisi ile misafirlerine, ‘nezih’ bir alışveriş ve gastronomi deneyimi sunmayı hedeflemektedir. İlkokul, Ortaokul ve Lise Öğrencileri,100 kadar Öğretmen ve Personel,12.000 yakın kampüs öğrencisi toplam 25.000 üniversite öğrencisinin erişebileceği, Oran ve Dikmen semtleri de dahil olmak üzere günde 4 bin kişiye hizmet verecek olan 250 yatak kapasiteli devlet hastanesinin hemen yanında, 6.000 konutluk Örencik TOKİ’ye uzaklığı 1.5 km, kısa bir süre sonra yapımına başlanacak olan, 10.000 konutluk Yayla Şehir projesine ise 3,5km , Ankara Üniv. Ve Gazi Üniversitelerinin kampüsleri ve 2bin kişilik kız öğrenci yurduna uzaklığı ise 2km olan lokasyonu ile bölgenin ilk ve tek AVM’si olacaktır.

Cadde Çomu, yatırımcısı Sunar Group ile Adana Merkez Ziyapaşa Bulvarı’nda bölgenin ilk cadde mağaza projesi olarak hayat bulacak.

1071 Bayburt, Bayburt merkezde 15 bin metrekare kiralanabilir alanda bölgenin ilk cadde mağaza projesi olarak her yaştan tüketiciye hitap eden, ziyaretçilerin teknoloji ve moda trendlerini yakından takip edebileceği bir alışveriş ve yaşam merkezi olacak. Flo ve Migros’un açılışını yaptığı projemizde Tanjant içerisinde birçok marka ile yakında açılıyor.

Denge Towers, Yatırımı DENGEYAPI tarafından gerçekleştirilen Sancaktepe merkezde, Ataşehir, Kartal, Çekmeköy ilçelerine komşu merkezi bir lokasyonda , Tem bağlantı yoluna 2 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 18 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 20 dakika mesafede bulunan projemiz içerisinde markalar yerlerini almaya başladı, A101 ile market kategorisini tamamlayan proje diğer markalarıyla teknolojiden fast food , cafe alanlarına kadar her yaştan ziyaretçinin yakından takip edebileceği sosyal yaşam alanı olarak 2020 yılı içerisinde hayata geçecek.

Star Alışveriş Merkezi, Yalova’nın kent merkezinde olup, şehrin merkezi tüm noktalarına yürüme mesafesindedir. Alışveriş merkezi 4 kattan oluşmaktadır. En alt katta 250 araçlık ve otopark asansörlü çatı katında 150 araçlık otopark alanı mevcuttur, yer aldığı lokasyonun tam karşısında İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve 500 kapasiteli uluslararası yat limanı ve şehrin diğer ilçelerine ulaşımın sağlandığı bin dolmuş kapasiteli durak yer almaktadır.

Cizre Park, Şırnak’ın en önemli ilçelerinden biri olan Cizre’de projelendirilmiş olan Cizre Park Yatırımı MRD Group, mimarisi MYTrend, tarafından gerçekleştirelen 45 bin 920 metrekare inşaat alanına sahip olan kompleks projede 4 blok bulunmaktadır. Toplam 128 daire ve 11 bin metrekare alana sahip birçok mağaza alanı bulunmaktadır. LcWaikiki, Flo, Migros, Koton, Adil Işık (ADL), Gratis, Playpark, Burger King, D’S ,Soulmate Cafe, 5 salonlu Cizre Park Sinemaları kiracılarımız arasında Mayıs 2020’de açılacak.

Kares Outlet Center, Karabük merkez de 55 bin metrekare kapalı alan 33 bin 500 metrekare kiralanabilir alanda her yaşta tüketiciye hitap eden, teknoloji ve moda trendlerini yakından takip edebileceği bir alışveriş merkezidir. 2010’da açılışını yaptığımız projemizde 170 adet mağaza bulunmakta olup 10 senedir hem yönetimi, hem de yeniden yapılanan mağaza kiralama çalışmaları da tarafımızdan devam etmektedir.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam