M1KONYA AVM’DE NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR… « Mall&Motto

18 Nisan 2024 - 11:38

M1KONYA AVM’DE NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR…

reklam
M1KONYA AVM’DE NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR…
Son Güncelleme :

11 Mayıs 2020 - 11:15

199 views
reklam

Konya’nın yaşam merkezi M1Konya AVM, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Covid – 19 tedbirlerinde kademeli olarak normalleşmeye geçileceğini açıklamasının ardından sürece ilişkin çalışmalarını hızlandırdı. M1Konya AVM’de, süreç kapsamında 11 Mayıs 2020 tarihi ile birlikte mağazalar kademeli olarak kapılarını açacak.

Geniş marka karması ile Konya ve çevresi için kıymetli bir yaşam merkezi haline gelen M1 Konya AVM, Covid-19 salgını normalleşme sürecini başlatıyor.

Cumhurbaşkanımızın 4 Mayıs 2020 tarihli normalleşme süreci kapsamında Alışveriş Merkezlerinin açılabileceğine ilişkin önerisine uyarak, 11 Mayıs Pazartesi günü M1 Konya AVM’de mağazalar kademeli olarak kapılarını açıyor.

Pandemi ile mücadele kapsamında açıklanan tedbirlere ilk günden bu yana büyük özen gösteren M1 Konya AVM, kararın ardından hem ziyaretçilerinin hem mağaza çalışanlarının hem de AVM personelinin sağlığını ön plana alan kapsamlı bir çalışma yaptı.

Buna göre; M1 Konya AVM’de Sağlık Bakanlığı’nın önerileri çerçevesinde taze hava veren klima uygulamaları, hijyen uygulamaları, ateş ölçerler ve sosyal mesafe kurallarına uygun düzenlemelerle birlikte bütün hazırlıklar tamamlandı. 


Ayrıca AVM içerisinde çeşitli alanlara yerleştirilecek uyarı levhaları ile ziyaretçiler; hijyen kuralları, yönetmelik gereği AVM yükümlülükleri, ziyaretçilerin görevleri ile Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu kuralları hakkında bilgilendirilecek.

Tek kat üzerine kurulu yerleşimi, geniş koridorları ve avantajlı açık otoparkı olan M1 Konya AVM, bu süreçte ziyaretçilerine kolay, hızlı ve güvenli bir alışveriş fırsatı sunuyor.

Mağazalar kademeli olarak hizmete geçecek…

M1 Konya AVM’de hali hazırda güvenlik tedbirleri kapsamında hizmet veren mağazaların yanı sıra; US Polo, Colins, Madame Moss, Samsung, Türk Telekom, Vestel, LCW, Defacto, Korkmaz, Barrels and Oil, Ebebek ay içerisinde kapılarını açacak mağazalardan birkaçı olacak.

Türkiye’nin önde gelen ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Properties (FİBA CP) şirketi AVM yönetim şirketi FİBA Commercial Property Management (FİBA CPM) yönetiminde faaliyetlerini sürdüren M1Konya AVM hakkında ayrıntılı bilgiye www.fibacpm.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam