BEYMEN BODRUM YALIKAVAK MARİNA 2020 YAZININ EN GÖZDE KOLEKSİYONLARI İLE SEZONA MERHABA DİYOR « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:51

BEYMEN BODRUM YALIKAVAK MARİNA 2020 YAZININ EN GÖZDE KOLEKSİYONLARI İLE SEZONA MERHABA DİYOR

reklam
BEYMEN BODRUM YALIKAVAK MARİNA 2020 YAZININ EN GÖZDE KOLEKSİYONLARI İLE SEZONA MERHABA DİYOR
Son Güncelleme :

20 Haziran 2020 - 16:09

353 views
reklam

Denize sıfır konumu ve büyüleyici mazarası ile ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını aralayan BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina, 10 Haziran 2020, Çarşamba günü itibariyle sezona merhaba diyor.

BEYMEN Collection ve Academia’nın yanı sıra Balenciaga, Balmain, Brunello Cucinelli, Etro, Dolce&Gabbana, Emilio Pucci, Off White ve Versace gibi dünyaca ünlü modaevlerinin kadın ve erkek yaz koleksiyonlarını aynı çatı altında moda severlerle buluşturan BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina, yaz boyunca stilinizi tamamlıyor.

2020 yazının gözde markaları All Things Mochi, Love Shack Fancy, Marysia, Oseree, Patbo ve Sir The Label’ınmayo ve plaj koleksiyonları; Alexander McQueen, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Gianvito Rossi, Jimmy Choo, Saint Laurent, Valentino Garavani, Bottega Veneta gibi dünya markalarının ayakkabı ve çanta koleksiyonları BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina’da sizleri bekliyor.

Mario Luca Giusti, Baci Milano, Acqua di Parma, Missoni Home gibi ünlü markaların ev koleksiyonları ile yaşam alanlarınıza sofistike bir dokunuş katan BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina, niş parfüm dünyasının favori markaları Creed, Parfums de Marly, Frederick Malle, Roja, Memo, Amouge, Maison Francis Kurkdjian, Aqua di Parma, Initio, Bond No.9’unetkileyici esanslarıyla da unutulmaz bir yaz müjdeliyor.

BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina, Haziran- Temmuz ve Ağustos aylarında her gün 10:00-01:00 saatleri arasında hizmet veriyor.

BEYMEN Bodrum Yalıkavak Marina

Yalıkavak Yat Limanı Merkez Mah. Çökertmen Cad. No:6 Bodrum

Telefon: 0252 385 29 70

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam