ÇIRAĞAN SARAYI’NDAN EVDE VE SARAY’DA YILBAŞI KUTLAMA AKTİVİTELERİ « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 06:17

ÇIRAĞAN SARAYI’NDAN EVDE VE SARAY’DA YILBAŞI KUTLAMA AKTİVİTELERİ

reklam
ÇIRAĞAN SARAYI’NDAN EVDE VE SARAY’DA YILBAŞI KUTLAMA AKTİVİTELERİ
Son Güncelleme :

27 Kasım 2020 - 14:22

296 views
reklam

İstanbul, 18 Kasım 2020; Çırağan Palace Kempinski İstanbul’da yepyeni bir yıl umutla karşılanacakken hem evinizde hem de Saray’da yılbaşı kutlamaları için özel aktiviteler hazırlandı.

Çırağan Palace Shop ile Saray Lezzetleri Evinizde

Yılbaşı gecesi dışarı çıkmadan evinde enfes bir Saray sofrası hazırlamak ya da sevdiklerini yeni yıla dair umutlarıyla özel bir hediye vererek taçlandırmak isteyenlere özel Çırağan Palace Shop harika alternatifler sunuyor.

Çırağan Sarayı yepyeni bir hizmet olarak, Saray lezzetlerinin istenen adrese getirildiği “Çırağan Palace Shop’’ web sitesi ile özel bir online deneyim sunuyor. Bu web sitesinde aralık ayına özel lezzetler de düşünüldü. Böylelikle isteyenler bu yılbaşı gecesi dışarıya çıkmadan Saray sofralarını evde kurabilecek ve bu enfes menüyle birlikte yılbaşı gecesi zahmetsizce ziyafet şölenine dönüşecek. İnci çeşnili kaz ciğeri terrine, somon havyarı ile sunulan karides kokteyl, nar gibi kızarmış, dışı çıtır çıtır içi yumuşak enfes iç pilavı, kızarmış kestane, karamelize kış sebzeleri ile sunulan yılbaşı sofralarının yıldızı bütün kızarmış “Kandıra” hindisi, leziz sosu ve fırınlanmış patateslerle servis edilen “Beef Wellington”, kestaneli “yule log” kütük pastası, yılbaşına özel çikolatalı baklavalar ve daha fazlası ile yılbaşı gecesi evinde Saray lezzetleriyle ziyafet şöleni yaşamak isteyenleri bekliyor. Sofralarını enfes bir hindi ile şenlendirmek isteyenler de ayrıca özel sunum ve lezzeti ile sadece hindi siparişi de verebiliyor. Çırağan Palace Shop web sitesi aynı zamanda Aralık ayı boyunca Çırağan Sarayı pastane şefleri tarafından ev yapımı olarak özenle hazırlanan ve birbirinden leziz yılbaşı ruhunu yansıtan çikolatalar, kurabiyeler, tatlılar, zencefilli kurabiyeden evler, “yule log” kütük pastalar ve daha fazlasıyla damaklarını lezzetlendirmek isteyenleri veya sevdiklerine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenleri bekliyor.

Yılbaşı için özel olarak hazırlanan bu lezzetler Çırağan Palace Shop’tan online olarak sipariş verilebileceği gibi dileyenler siparişlerini otele gelip teslim de alabilecekler.

  • Minimum 6 kişilik eve servis yılbaşı menüsü 4,800 TL iken; ilave kişiler için kişi başı 500 TL fiyata eklenmektedir.
  • Özel hindi fiyatı 4 kilogram için 680 TL, 6 kilogram için 950 TL (48 saat öncesinden sipariş verilmesi gerekmektedir).

*Siparişler 1 ve 29 Aralık 2020 tarihinde verilmesi gerekirken; 31 Aralık 2020’de gün içerisinde teslim ediliyor.

  • Özel hediyelikler de Aralık itibarıyla Çırağan Palace Shop web sitesinden istenildiği zaman sipariş verilebilecek.

Odaya Özel Yılbaşı Kutlaması; 31 Aralık 2020

Çırağan Sarayı’nda konaklayan misafirler sevdikleriyle birlikte bu yılbaşında odaya özel servisle enfes yılbaşı kutlama menüsünü alabilirler. Bu geceye özel sunumlarla ve servislerle hazırlanan keyifli atıştırmalıklarla yapılacak kutlama 3,550 TL.

Çırağan Sarayı’nda Yılbaşına Özel Konaklama Paketi

2021 yılına görkemli Çırağan Sarayı’nda ihtişam ve ışıltı içinde başlangıç yapmak isteyenleri özel bir konaklama deneyimi bekliyor. Lüks odalarda konaklama seçenekleri ve birçok özel deneyimle birleşen yılbaşı konaklama paketi için 0212 326 45 00’ı arayabilir veya reservationoffice.ciraganpalace@kempinski.com adresine e-posta atabilirsiniz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam