Malatya Park 7 yaşında « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 07:20

Malatya Park 7 yaşında

reklam
Malatya Park 7 yaşında
Son Güncelleme :

30 Haziran 2017 - 13:08

331 views
reklam

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 7. kuruluş yıl dönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Kutlama töreninde ünlü sanatçı Ece Seçkin mini bir konser verdi. Organizasyonunu Farkındalık Stüdyosu’nun gerçekleştirdiği programın sunuculuğunu ünlü model-sunucu İpek Tanrıyar üstlendi.

Törende konuşma yapan Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Mehmet Kavuk, “7 yıl içinde Malatya Park’a 60 milyon kişi ziyarette bulundu. Bu da hem bizim için hem de Malatya için gurur kaynağı. İnşallah önümüzdeki yıllarda hem Malatya hem de Malatya Park daha da çok büyür.” dedi.
Kavuk’un konuşmasının ardından ünlü sanatçı Ece Seçkin davetlilere mini bir konser verdi. Konserin ardından Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 7. kuruluş yıldönümü pastası kesildi. Kutlama etkinlikleri gün boyu AVM’de devam ederken, Double Tree by Hilton Otel’de de davetlilere kokteyl verildi.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam