TeknoSA’ya Bilişim 500’de 2 ödül birden « Mall&Motto

15 Şubat 2025 - 00:02

TeknoSA’ya Bilişim 500’de 2 ödül birden

TeknoSA’ya Bilişim 500’de 2 ödül birden
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2017 - 13:53

408 views
reklam

 

 

TeknoSA, Türkiye’de bilişim alanındaki en kapsamlı araştırmalardan biri olan “Bilişim 500”den 2 ödülle birden döndü. Bilgi Teknolojileri şirketleri arasında ikincilik ödülü alan TeknoSA, Görüntü ve Ses Sistemleri kategorisinde ise birincilik ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin teknolojiyle bağlantı noktası TeknoSA, bu yıl 18’inci kez gerçekleştirilen Bilişim 500 araştırması sonucunda 2 ödüle birden layık görüldü. BThaber Şirketler Grubu adına M2S Araştırma ve Pazarlama Hizmetleri tarafından yapılan “İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması”nın sonuçlarının açıklandığı gecede TeknoSA, Bilgi Teknolojileri şirketleri arasında ikincilik, Görüntü ve Ses Sistemleri kategorisinde ise birincilik ödülünün sahibi oldu.

Bilişim sektörü yöneticilerinin yanı sıra STK Başkanları, kamu görevlileri ve basın mensuplarının da katılımıyla gerçekleştirilen törende, TeknoSA adına ödülleri TeknoSA Satış Direktörü Tansel Tuzcu ve TeknoSA Tedarik Zinciri Direktörü Kayhan Ozar aldı. Gecede bilişim teknolojilerinin toplam 69 kategoride zirveye ulaşan şirketleri ve ciro sıralamasına göre Bilgi Teknolojileri ve İletişim Teknolojileri sektörlerinin zirvedeki 5 şirketi açıklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam