Karaca Home’dan yeni mağaza MOİ’de « Mall&Motto

28 Mart 2024 - 09:00

Karaca Home’dan yeni mağaza MOİ’de

reklam
Karaca Home’dan yeni mağaza MOİ’de
Son Güncelleme :

08 Eylül 2017 - 15:13

787 views
reklam

 

 

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Birbirinden şık nevresim takımları, yatak örtüleri, battaniyeler, havlu ve bornoz takımları ve aksesuarlar gibi geniş ürün gamıyla tüketicisine ulaşan Karaca Home, yeni mağazasını Mall Of İstanbul’da açtı. Karaca Home yeni mağazası ile sezona özel sunduğu indirimlere devam ederken sonbahar/kış koleksiyonunda yer alan yeni ürünlerini de müşterilerine sunacak.

Ocak 2012’de hayata geçen ve ev tekstili sektöründe lider markalar arasında yer almayı başaran Karaca Home’un Mall Of İstanbul mağazası, 15. AVM mağazası oldu. Karaca Home’un ayrıca 1000’e yakın bayii, 50 franchise mağazası bulunuyor.

Karaca Home, The One Awards 2016’da ‘Ev Tekstili-Dekorasyonu Sektöründe Yılın En Başarılı Markası’ seçildi. 2016 International Home and Housewares Show’da sektörünün mağazacılık alanında en iyilerinin yarıştığı Global Inovasyon Ödülleri (GIA) kapsamında 25 firma arasından Martin M. Pegler Görsel Düzenleme Mükemmeliyet Ödülü’ne de layık görüldü.

Adres: Mall Of Istanbul AVM Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey Başakşehir
İstanbul – Zemin Kat

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam