H&M ile önce geçmişe sonra Paris’e yolculuk « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 03:45

H&M ile önce geçmişe sonra Paris’e yolculuk

reklam
H&M ile önce geçmişe sonra Paris’e yolculuk
Son Güncelleme :

11 Eylül 2017 - 17:03

251 views
reklam

 

 

Kaliteli ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan H&M, okula dönüş koleksiyonunu hem büyükleri hem çocukları sevindirecek bir kampanya ile kutluyor. 7-18 Eylül tarihleri arasında eski çocukluk fotoğraflarını Instagram’da paylaşan kullanıcılardan bir tanesi Paris Disneyland’e seyahat fırsatı yakalayacak.

#HMokulmodasi hashtag’i ile kendi nostaljik okul fotoğrafını, çocuklarının bir fotoğrafı ile kolaj yaparak paylaşan kullanıcılar arasından 1 kişi büyük ödül Paris Disneyland seyahatine sahip olacak. Ayrıca yarışmanın kazananı çocuğu ile birlikte, bir moda dergisinde yer alacak çok özel bir H&M Kids çekiminin de yüzü olacak. H&M Kids eski ve yeni okul modasını en güzel gösteren fotoğraf, H&M jürisi tarafından seçilecek. Yarışmanın tüm detayları facebook/hm.turkiye adresinden takip edilebilecek.

H&M, her yıl Sonbahar’da okula dönüş koleksiyonuyla miniklerin en favori adreslerinden biri oluyor. Her çocuğun kişiliğini ifade etmesine imkan sağlayacak şekilde hazırlanan zengin ve esprili koleksiyon aynı zamanda son derece dayanıklı. Ürünler çocukların okul dışı açık hava faaliyetlerinde de rahatlıkla giyebilecekleri şekilde kullanışlı. Tüm H&M çocuk koleksiyonları son derece katı testlere tabi tutuluyor ve çocukların güvenliğine uygun şekilde üretiliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam