Tepe Nautilus Akustik’te Mehmet Erdem rüzgarı « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 19:27

Tepe Nautilus Akustik’te Mehmet Erdem rüzgarı

reklam
Tepe Nautilus Akustik’te Mehmet Erdem rüzgarı
Son Güncelleme :

23 Ekim 2017 - 15:05

270 views
reklam

 

 

 

Tepe Nautilus kuruluşunun 15. Yılına özel kutlamalar çerçevesinde, ünlü sanatçı Mehmet Erdem’i ağırladı. Kasım’da yeni albüm müjdesi veren Mehmet Erdem, yeni albümde Ahmet Kaya’dan sürpriz bir şarkı seslendireceğini de ilk defa Tepe Nautilus’ta hayranlarıyla paylaştı. Tarzı, sesi ve yorumuyla kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı, dillerden düşmeyen şarkılarını binlerce ziyaretçi ile birlikte seslendirdi.

Ziyaretçileriyle güçlü bir bağ oluşturduğu 15 yılı geride bırakan, İstanbul’un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus; hazırladığı kutlama programı çerçevesinde ziyaretçilerini ünlü sanatçı Mehmet Erdem ile buluşturdu.

“Hâkim Bey” şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Mehmet Erdem, dillerden düşmeyen şarkılarını bu kez Tepe Nautilus ziyaretçileri ile birlikte söyledi. Karşılıklı sıcak bir atmosferde geçen konser sırasında; Neşet Ertaş, Barış Manço, Ahmet Kaya gibi usta sanatçıların şarkılarını seslendiren ve hayranlarını adeta mest eden Mehmet Erdem yeni albüm müjdesi verdi; “Son hızla Kasım’da çıkacak yeni albüm için çalışıyoruz. Yeni albümde sizler için çok özel sürprizler hazırladık. Değerli sanatçı Ahmet Kaya’dan da sürpriz bir şarkımız var. Albümle birlikte hayranlarıma müthiş bir de klip hazırlıyorum. Umarım yeni albümü de klibi de çok beğenirsiniz‘’.

İzleyicilerin kulaklarındaki pası silen konser sonrasında hayranlarını kırmayan Mehmet Erdem, onlarla hatıra fotoğrafında yer almayı ihmal etmedi.

Tepe Nautilus; 15. yıla özel birbirinden keyifli etkinlikleri ve kampanyaları ile Ekim ayı boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam