Yeni yıl coşkusu Zorlu’da yaşanacak « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 11:15

Yeni yıl coşkusu Zorlu’da yaşanacak

reklam
Yeni yıl coşkusu Zorlu’da yaşanacak
Son Güncelleme :

11 Aralık 2017 - 17:58

254 views
reklam

 

 

Zorlu Alışveriş Merkezi, yeni yıl coşkusunu 8-31 Aralık tarihleri arasında birbirinden renkli etkinlikler ve özel sürprizlerle yaşatacak. Zorlu Yeni Yıl Köyü’ne özel, ülkelerden ilham alınarak tasarlanan kardan adamlar ve ünlülerin hayallerini yansıttıkları birbirinden eğlenceli kardan adamlar, 7’den 70’e herkesi muhteşem buluşma için sabırsızlıkla bekliyor.

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle yeni yıl coşkusunu tüm İstanbul’a yaşatan Zorlu Yeni Yıl Köyü, 8-31 Aralık tarihleri arasında bu yıl dördüncü kez Zorlu’da kuruluyor.

Zorlu Yılbaşı Festivali kapsamında kurulan, Türkiye’nin ilk yeni yıl köyü olarak bilinen Zorlu Yeni Yıl Köyü hem yetişkinlere hem de minik ziyaretçilere hitap eden rengarenk etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Zorlu Yeni Yıl Köyü, 20’yi aşkın alışveriş kulübesindeki çok özel markaların birbirinden farklı hediye seçenekleri ve şık tasarımlarının yanı sıra dönen ağaç, ışıklı tahterevalli gibi pek çok eğlenceli etkinlikle ziyaretçilerine keyifli bir deneyim yaşatacak.

Zorlu Yeni Yıl Köyü süresince DJ performansı, canlı heykeller, kortejler, bubble showların ve daha pek çok eğlenceli gösterinin enerji ve hareket katacağı Meydan Katı’nda 24 gün boyunca sürecek etkinlikler her gün, 12.00-21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Dünyanın en eğlenceli efsane kardan adamları Zorlu Yeni Yıl Köyü’nde!

Zorlu Center, bu yıl dünyanın dört bir yanından gelen birbirinden eğlenceli 140 kardan adama ev sahipliği yapacak. Jamaikalı Ziggy’den, Çinli Kim’e, Eskimo Yupik’ten Meksikalı Jose’a kadar ülkelerden ilham alınarak tasarlanan sevimli kardan adamlar, Zorlu ziyaretçilerini sıcacık tavırlarıyla karşılayacak, herkesi yeni yıl eğlencesine davet edecekler.

Ünlü isimlerin Zorlu Yeni Yıl Köyü için tasarladığı kardan adamlar içinizi ısıtacak!

Birbirinden eğlenceli etkinliklerle herkese yeni yıl coşkusunu yaşatan Zorlu Yeni Yıl Köyü, Atıl Kutoğlu, Ayşe Tolga, Bubi, Cins, Ece Şirin, Erkut Terliksiz, Evren Can Gündüz, Lara Kamhi, Mithat Can Özer, Nicole Beutler, Princess Camilla Von Habsburg, Sedat Girgin, Tamer Yılmaz, Tim Bret Day, Metin Hara, Mr. Tomms, Zeynep Tosun ve Ziad Ghanem gibi ünlü isimlerin tasarladığı kardan adamlar sergisine ev sahipliği yapacak. Ünlü isimlerin hayallerindeki kardan adamlar, Zorlu Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Misafir markalar Zorlu Yeni Yıl Köyü’nde buluşuyor

Herkese ve her zevke uygun binlerce hediye alternatifinin kolayca bulunabileceği, eğlencenin biran olsun dinmeyeceği Zorlu Yeni Yıl Köyü, 7’den 70’e herkesi alışveriş, eğlence ve yeni yıl coşkusuyla buluşmaya davet ediyor.

Atölye Biz, Atölye 11, A&A Clutches etc., Begart, By Eda Çetin, Gufo Jewelry, Hello Sweetie, King Naked, Köfteco, Linens, Lucky Culture, Mazura, Monjoie, Moms Granola, Parti Dünyası, Pembedecia, PSM, Riceteia, Safiye Sabun, Takıl ve Zek Tasarım, Zorlu Yeni Yıl Köyü’ne katılacak markalar arasında yer alıyor.

Aralık ayı boyunca konserler devam edecek

Zorlu Center Meydan Katı, Aralık ayı boyunca ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek. 9 Aralık Yüksek Sadakat ile devam eden konser serisi, Zorlu Center ziyaretçileri için sürpriz isimlerle devam edecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam