NOVAMALL MANAVGAT AVM’DE ARAÇ SAHİBİNİ BULDU « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 02:57

NOVAMALL MANAVGAT AVM’DE ARAÇ SAHİBİNİ BULDU

reklam
NOVAMALL MANAVGAT AVM’DE ARAÇ SAHİBİNİ BULDU
Son Güncelleme :

16 Ocak 2018 - 16:18

327 views
reklam

 

 

Antalya’nın 2.en büyük ilçesi Manavgat’ta bulunan Novamall Manavgat AVM; zengin marka karması ile düzenlediği kampanya ve etkinliklerle bölgenin en sevilen AVM’si olarak kazandırmaya devam ediyor.

1 Ekim – 31 Aralık tarihleri arasında Novamall Manavgat AVM tarafından düzenlenen Hyundai Tucson 1.6  araç çekilişi 14 Ocak  Pazar günü saat 15:00 de Milli Piyango İdaresince Noter huzurunda ödüllü radyo programcısı Yasemin ŞEFİK ve ünlü popçu Merve ÖZBEY’ in katılımıyla sahibini buldu. 

Çekiliş sonucunda asil talihli 071988 çekiliş katılım no ile Ali MACİT oldu 1. Yedek 069238 çekiliş katılım no ile Gürkan DENİZ, 2. Yedek 044059 çekiliş katılım no ile Abdullah BİÇİCİ olarak tespit edildi.

Organizasyonunu Farkındalık Stüdyosu’nun gerçekleştirdiği çekiliş töreninin ardından sevilen popçu şarkılarını AVM ziyaretçileri için seslendirdi.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam