MARKANTALYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR « Mall&Motto

25 Nisan 2024 - 20:36

MARKANTALYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR

reklam
MARKANTALYA ALIŞVERİŞ MERKEZİ İLKLERE İMZA ATMAYA DEVAM EDİYOR
Son Güncelleme :

06 Haziran 2018 - 17:53

402 views
reklam

 

 

Yönetim ve Kiralama hizmetleri gayrimenkul çözümleri konusunda Avrupa’da lider firmalar arasında yer alan Apleona Real Estate Management tarafından gerçekleştirilen MarkAntalya Alışveriş Merkezi her yıl olduğu gibi bu yıl da ziyaretçilerinden yoğun ilgi gören Ramazan ayı etkinliklerine ev sahipliği yapıyor.

Ramazan ayında gün boyu sürecek etkinlikler gerçekleştirecek olan MarkAntalya, bir ay boyunca ziyaretçilerine dopdolu bir program hazırladı. İlki 2015 yılında gerçekleştirilen MarkAntalya Sanat Sokağı geçmiş yıllarda gördüğü yoğun ilgi üzerine bu yıl da 4. kez ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Sokakta yer alan 14 ayrı stantta geleneksel Türk el sanatlarının icra edildiği atölye çalışmalarına yer veriliyor. Dileyen ziyaretçiler mesleğin sanatkârları tarafından gerçekleştirilen atölye çalışmalarına da katılabiliyor.

Sanat Sokağı’nda Telkari Sanatı, Sanatsal Mozaik, Hat Sanatı, Seramik, Çarıkçılık, Kaşıkçılık, Sıcak Cam gibi Geleneksel Türk El Sanatları’nın birbirinden güzel örneklerine yer veriliyor.

MarkAntalya AVM Müdürü Necati Ufuk Toydemir, düzenledikleri bu etkinlikle ziyaretçilerine keyifli bir Ramazan ayı yaşatmanın yanında, unutulmaya yüz tutan geleneksel sanatlarımıza da dikkat çekmeyi ve yeni nesille bu sanatları tanıştırmayı amaçladıklarını söyledi. Toydemir “İcra ettikleri bu sanatları, diğer kuşaklara tanıtmada günümüzün sosyal yaşam alanları olan biz alışveriş merkezlerine de fazlasıyla görev düşüyor” diye konuştu.

Senfonik İlahiler İlk Kez İzleyici İle Buluştu

Ramazan ayı boyunca faaliyet gösterecek olan MarkAntalya Sanat Sokağı’nın yanı sıra alışveriş merkezlerinde daha önce gerçekleşmemiş etkinlikler de ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Etkinlikler kapsamında Orta Oyunu, Semazen gösterisi, canlı Tasavvuf Musiki Dinletisi gibi Ramazan’ın büyülü havasını yansıtan geleneksel etkinliklerin yanı sıra opera, bale sanatçıları tarafından sahnelenen Senfonik İlahiler, Flash Mob Alaturca gibi bir alışveriş merkezinde ilk kez sahnelenen etkinliklerde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Minik ziyaretçiler için her hafta sonu birbirinden eğlenceli sahne etkinlikleri ve yetişkinler için yine her hafta sonu fasıl ve ney dinletileri de MarkAntalya AVM’nin Ramazan Etkinlikleri programında yer alıyor.

Her yaş grubundan ziyaretçilerine keyifli bir Ramazan ayı yaşatmayı amaçlayan MarkAntalya AVM, ilerleyen günlerde de dopdolu etkinliklerle ziyaretçilerine Ramazan’ın büyülü havasını yaşatmaya devam edecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam