Saç Tasarımcısı Stephane Besson ile Vakko Zorlu’da Kişiye Özel Uygulamalar « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 10:09

Saç Tasarımcısı Stephane Besson ile Vakko Zorlu’da Kişiye Özel Uygulamalar

reklam
Saç Tasarımcısı Stephane Besson ile  Vakko Zorlu’da Kişiye Özel Uygulamalar
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2018 - 12:25

454 views
reklam

 

 

 

Fransız saç tasarımcısı Stephane Besson, 28 Ağustos – 1 Eylül 2018 tarihleri arasında saç stilleriyle farklılaşmak isteyenleri Vakko Zorlu’da ağırlayacak.

Hem kadın hem de erkekler için saç stil danışmanlığı yapan; en doğru tarz kesim ve renk uygulamaları sunan, Paris’in gözde saç tasarımcılarından Stephane Besson, dokunuşlarıyla saçlarda mucizeler yaratıyor.

Stephane Besson; saç modeli ile farklılaşmak, yüz ve kemik yapısına uygun saç stilini bulmak, doğal ama ilgi çeken iddialı saç model ve rengi isteyenler ile Vakko şıklığı çatısı altında buluşuyor.

28 Ağustos – 1 Eylül tarihlerinde 10:00-19:00 saatleri arasında Vakko Zorlu’da Stephane Besson’dan randevu almak ve sihirli dokunuşlarıyla yepyeni bir tarza bürünmek isteyenler 0212 708 33 33 numaralı telefondan ulaşabilirler.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam