Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un bu haftaki konuğu Zeynep Mansur oldu « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 03:06

Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un bu haftaki konuğu Zeynep Mansur oldu

reklam
Yasemin Şefik ile İki Koltuk’un bu haftaki konuğu Zeynep Mansur oldu
Son Güncelleme :

20 Kasım 2018 - 10:20

247 views
reklam

 

 

 

Her cuma Best FM canlı yayını ve ödüllü radyo programcısı Yasemin Şefik’in sunumuyla Capacity AVM’de gerçekleşen “Yasemin Şefik ile İki Koltuk” programı, bu hafta Zeynep Mansur’u ağırladı.

Müzik kariyerindeki 25 yıllık tecrübesini anlatan Mansur, Yasemin Şefik ile keyifli bir sohbete imza attı. İki yılda bir şarkı çıkardığını söyleyen Mansur, seçimlerinde çok titiz olduğunu ve kolay beğenmediği açıkladı. Başarılı şarkıcı, “İyi bir iş yaparsan ve iyi müzisyenlerle çalışırsan şarkıların da eskimiyor. Onun avantajını yaşıyorum” diyerek şarkılarının bugün de popüler olduğunu vurguladı.

“En iyi örneği benim!”

Sevilen şarkıcı, aşk hayatı ile ilgili magazinde yer almamasının sorulması üzerine, magazine bir kez yansıdığını ve bu konuyla çok uğraştığını, bu sebeple artık ilişkilerinin gizli kalmasına özen gösterdiğini dile getirdi. “Özel hayat özel kalmalı bu bir tercih meselesi” diyen Zeynep Mansur, “Çok dikkat ediyorum. Aşk hayatını magazine yansıtmadan yaşayan en iyi örnek benim herhalde” dedi. Mansur yeni projeleriyle çok yakında sevenlerini şaşırtacağını da duyurdu.

Her hafta birbirinden şahane isimleri konuk eden Yasemin Şefik ile İki Koltuk programı, Capacity AVM’de hız kesmeden devam ediyor!

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam