BOYNER, KURUMSAL SATIŞ KANALINDA SON ÜÇ YILDA YÜZDE 150 BÜYÜDÜ « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 04:57

BOYNER, KURUMSAL SATIŞ KANALINDA SON ÜÇ YILDA YÜZDE 150 BÜYÜDÜ

reklam
BOYNER, KURUMSAL SATIŞ KANALINDA SON ÜÇ YILDA YÜZDE 150 BÜYÜDÜ
Son Güncelleme :

03 Aralık 2018 - 14:13

261 views
reklam

 

Türkiye’nin en büyük giyim perakendesi markalarından biri olan Boyner, mağazalarını ziyaret eden milyonlarca müşterisinin yanı sıra şirketlere de kurumsal çözümler sunuyor. Kurumsal satış kanalında son üç yılda yüzde 150 büyüyen Boyner’in şirketlere sunduğu hizmet ve seçenekler arasında yer alan “Gift Card” ve dijital “E-Gift” ürünleri yoğun ilgi görüyor.

Giyimden aksesuara, ayakkabıdan kozmetiğe, spor giyimden ev dekorasyonuna yüzlerce markanın her ihtiyaca ve bütçeye uygun ürünlerini müşterileriyle buluşturan Boyner, kurumsal satış kanalında da büyümesini sürdürüyor. Kurumsal satışta sektörde otorite olan Boyner, önde gelen pek çok şirketin çalışanları veya müşterileri için kurumsal kıyafet ve hediye çözümleri sunuyor.

Boyner’in kurumsal çözümleri; personel kıyafet üretimi, okul formaları, Gift Card, Hediye Çekleri, E-Gift, firma logosu ile üretilen tekstil ürünleri ya da aksesuarlar ile çalışanların teşvik edilmesine ve kıyafet yardımlarının özgürce harcanabilmesine, satış kanalları ve bayi ağlarının ödüllendirilmesine, müşterilerinin sadakatinin artırılmasına yönelik ihtiyaçları karşılıyor.

“Yüzlerce kurumsal müşterimiz hizmetlerimizden yararlanıyor” 

Boyner olarak, kurumsal çözüm alanındaki deneyimleriyle şirketlerin tüm ihtiyaçlarını büyük titizlikle karşıladıklarını belirten Boyner Büyük Mağazacılık Kurumsal Satış Müdürü Emrehan Özyol şunları söyledi: “Kurumsal firmalar için özel kiyafet üretimi yapmanın yanı sıra, teşvik ve ödüllendirme ihtiyaçları için çözümler sunuyoruz. Birçok farklı sektörden yüzlerce kurumsal müşterimiz çeşitli sebeplerle hizmetlerimizden yararlanıyor. Örneğin Philip Morris’in saha ekiplerinin, Borusan Oto’nun tüm bölgelerdeki cafe çalışanlarının, Turkcell’in satış noktalarında ve bayilerinde görev yapan binlerce çalışanının kıyafetlerini tasarlıyor ve üretiyoruz. İbrahim Etem Ulagay İlaç, Sanofi Türkiye gibi şirketler çalışanları ya da müşterileri için kurumsal hediye alımlarını Boyner’den yapıyor.”

“Yeni ürünümüz E-Gift, kurumsal satışta büyümenin motoru oldu”

Günümüzün değişen ihtiyaçları dolayısıyla kurumsal çözümlerde de dijitalleşme yaşandığını vurgulayan Emrehan Özyol sözlerine şöyle devam etti: “Son 3 yılda toplam satışta yüzde 150 büyüme başarısını gösterdik. Bu büyümenin motoru ise Gift Card ile birlikte yeni dijital ürünümüz E-Gift oldu. Kurumsal çözümlerde Gift Card’ın yanı sıra E-Gift ürünü ile firmaların ihtiyaçlarını dijital kodlar ile karşılıyoruz. Böylece iş birliği yaptığımız firmalara hem zaman hem de lojistik maliyetlerinde ciddi faydalar sağlıyoruz. E-Gift ile sunduğumuz özel QR kod internet mağazamızda online alışverişte ya da Boyner ve YKM mağazalarımızda kullanılabiliyor.”

Yılbaşı döneminde kurumsal satış kanalında en çok erkek gömleği, fular, atkı, çanta, cüzdan gibi ürünlerle Gift Card satışı yaptıklarını belirten Özyol, Ekim-Aralık döneminde büyük yoğunluk yaşadıklarını sözlerine ekledi. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam