Cem Yılmaz, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne Damgasını Vuracak « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 04:39

Cem Yılmaz, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne Damgasını Vuracak

reklam
Cem Yılmaz, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne Damgasını Vuracak
Son Güncelleme :

31 Ocak 2019 - 12:45

413 views
reklam

 

 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, bu sene çok ses getirecek… Tüm perakende sektörünün heyecanla beklediği zirvede bu yıl Cem Yılmaz sahne alacak. XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, Swissotel İstanbul’da, 5 Mart Salı günü düzenlenecek.

 

AYD Başkanı Hulusi Belgü, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi ile ilgili olarak şöyle konuştu: “AYD olarak tam 10 yıldır AVM Yatırımları Konferansı adı ile düzenlediğimiz etkinliğimizde bu sene isim değişikliğine gittik ve AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu sene zirvemiz çok ses getirmeye hazırlanıyor. Sevgili Cem Yılmaz bu sene bizlerle olacak. Zor geçen bir yılın ardından hep birlikte yine eğleneceğimiz, öğreneceğimiz ve 2019 için bol enerji depolayacağımız bir zirve bizi bekliyor.”

AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, 11. yılında da yine alışveriş merkezi yatırımcıları, merkez yöneticileri, perakendeciler, alışveriş merkezi yöneticileri ve sektöre destek veren firmaları bilgi paylaşım ve iş birliği olanakları ile buluşturacak. Sektörel konuların tartışılacağı, yeni gelişmelere ışık tutan ve yol gösteren oturumlarda gündemin sıcak konularına değinilecek.

 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam