LC Waikiki’de Üst Düzey Atama « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 04:20

LC Waikiki’de Üst Düzey Atama

reklam
LC Waikiki’de Üst Düzey Atama
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 16:18

570 views
reklam

Türkiye’nin lider moda perakende markası LC Waikiki, sektördeki dijital dönüşüme öncülük ediyor. Veri ve teknoloji kullanımını yeniden şekillendirerek organizasyon yapısını geliştiren LC Waikiki’de, müşteriyi odağına alan, ürün ve hizmetlerin dijitalleştirilmesini amaçlayan Chief Digital Officer (CDO) pozisyonuna Şerafettin Özer atandı.

Dijital dönüşümü odağına alan LC Waikiki’de, bu alana özel yeni oluşturduğu ve şirketin İcra Kurulu seviyesinde tanımladığı Chief Digital Officer (CDO) üst düzey pozisyonuna, Temmuz 2018’den bu yana LC Waikiki BT Uygulama Geliştirme’den Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Şerafettin Özer getirildi.
Dijital dönüşüm kapsamında müşteriyi anlama ve deneyimde rekabetçilik başlığı altında ileri veri analitiği, yapay zeka konularını gündemine alan LC Waikiki, aynı zamanda yapay zeka ile hayatı kolaylaştıracak çözümler üretmek ve inovasyon oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Profesyonel iş hayatına 1996 yılında başlayan Şerafettin Özer, Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra, 1999-2006 yılları arasında Yapı Kredi Bankası Uygulama Geliştirme Direktörlüğünde yazılım geliştirme uzmanı ve uygulama mimarı görevlerini üstlendi. 2006 yılında yazılım şirketi olan SoftTech’te Teknoloji Koordinatörü ve Risk Yöneticisi olarak göreve başlayan Özer, 2010 yılında Genel Müdür Yardımcısı, 2015 yılında ise CEO olarak görev aldı.
2016 Aralık ayında Valensas A.Ş.’de CIO & COO görevine başlayan Özer, sektörlerinde lider birçok banka, sigorta ve e-ticaret şirketleri için mobil ve yapay zeka uygulama projeleri gerçekleştirdi.

LC Waikiki hakkında
1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 31 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 45 ülkede 900’den fazla mağazası ve 43.200 çalışanıyla hizmet veriyor. www.lcwaikiki.com

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam