Teknolojiyle mesafe koyan perakendeci gerileyecek « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:29

Teknolojiyle mesafe koyan perakendeci gerileyecek

reklam
Teknolojiyle mesafe koyan perakendeci gerileyecek
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2019 - 17:59

276 views
reklam

Türkiye’de ilk kez!

Tüm dünyanın çok sevdiği ‘mavi küçük yaratıklar’ Şirinler (The Smurfs), okula dönüş öncesi Trump AVM’de çocuklarla buluşuyor!
Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek Şirinler Live Show, çocuklara eğlence ve neşe dolu bir gün yaşatacak. Gösteri 30 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında her gün Trump Alışveriş Merkezi’nin çocuk katı Trumpland’de sahnelenecek, tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak. Ayrıca gösteri sonunda her çocuğa Şirinler posteri hediye edilecek.

Trump Alışveriş Merkezi’nden tüm çocuklara okula dönüş hediyesi… Tüm dünyanın çok sevdiği ve ‘mavi küçük yaratıklar’ olarak tanıdığı Şirinler, sahne şovlarıyla Trump AVM’de çocuklarla buluşuyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek Şirinler Live Show, 30 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında her gün 4 seans olarak sahnelenecek ve tüm çocukların ücretsiz katılımına açık olacak. Çocuklar sadece kayıt yaptırarak özel şov alanına girebilecek ve Şirinler ile birlikte neşeli bir gün geçirecek.
Gösteri Şirinler Köyü’nün kurulacağı özel sahnede gerçekleşecek ve 12.00 – 14.00 – 16.00 – 18.00 seansları olmak üzere bir günde 4 kere çocuklarla buluşacak. Gösteriyi izleyen tüm çocuklara Şirinler posteri de hediye edilecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam