Asya ve Avrupa’nın En Büyük Tema Parkı « Mall&Motto

25 Nisan 2024 - 20:59

Asya ve Avrupa’nın En Büyük Tema Parkı

reklam
Asya ve Avrupa’nın En Büyük Tema Parkı
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2019 - 12:17

297 views
reklam

Asya ve Avrupa’nın en büyük tema parkı ‘Wonderland Eurasia’ Dünya standartlarında Eğlence Konsepti, Bilim, Kültür, Tarih’in bir arada olduğu Başkent’in Dünya’ya açılan yeni yüzü olarak hizmet vermeye başladı.

Asya ve Avrupa’nın sentezi olarak kurgulanan, tematik alanlarıyla Taş Devri’nden günümüze pek çok farklı konsepti bünyesinde barındıran Tema Park eğlence alanlarının dışında yeme, içme ve alışveriş alanlarıyla da ziyaretçilerine geniş yelpazede hizmet vaad ediyor.

Wonderland Eurasia, GLA Yönetim’i seçti !

Çok konuşulan, çok ses getiren ve yılda 5 milyon turist hedefiyle Başkent’in turizmine can katacak ‘Wonderland Eurasia’ kiralanabilir alanları için, GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. ile anlaştı.

GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik ‘Wonderland Eurasia’ ile ilgili olarak;

“Wonderland Eurasia, tüm paydaşları için çok heyecan verici bir proje. Emsallerinden çok farklı. En önemli özelliği ülke ekonomisine ve Ankara turizmine büyük katkı sağlayacak olması. Dev tema parkta ailelerin çocuklarıyla birlikte eğlenebilmesi için her türlü ayrıntı düşünülmüş. Wonderland Eurasia’da, 2 bin 117 eğlence ünitesi bir arada bulunuyor. Bu çok ciddi bir rakam. Tema Park’ta eğlenceden yorulan aileler içinse 2 milyondan fazla bitki ve araç türünden oluşan botanik çeşitliliği ile yeme-içme keyfi bir arada sunuluyor. Dev tema parkta yeme-içme alanları ve alışveriş noktaları tek merkezde tüm ihtiyaçların çözüm noktasında iyi bir alternatif oluşturuyor”

Avrupa’nın En Büyükleri Bize Emanet

GLA Gayrimenkul Yönetim Kiralama ve Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Çelik, “Devler ligindeyiz en büyük metre kareli projelerin yönetim ve kiralamasını yapıyoruz. Avrupa ve Türkiye’nin En Büyük Karma Projesi KUMSmall Factory ve diğer yönetim, kiralamasını üstlendiğimiz projelere ek şimdide Asya ve Avrupa’nın en büyük tema parkı Wonderland Eurasia’nın kiralama işini üstlendik. Her iki projemizde yaklaşık 1,5 milyon metrekare açık ve kapalı alanlarıyla fark oluşturuyor. Ortak noktaları alışveriş, yeme-içme ve eğlence konseptlerini bir arada bulunduruyor olmaları ve sadece hizmet verdikleri şehirlerle sınırlı kalmayıp ulusal ve uluslararası arenada marka değerlerinin olması. Gelecek ve geçmişi harmanlayan konsepti ile Wonderland Eurasia GLA’nın profesyonel ekibinin heyecanla çalışacağı ve benimse 20 yıllık tecrübemi keyifle aktarmak istediğim bir proje oldu”

Marka ve Yatırımcılar için büyük fırsat !

Her yeni proje yatırımcılar için fırsattır, ancak; 1.300.000m2 toplam alanı, 2117 eğlence ünitesi, 110.000m2 kapalı alanı, 15.000m2 yetişkin oyun alanı, 6.800 araç kapasiteli otoparkı, 14 adet Roller Coasterı, 2.000.000 adet bitki ve ağacıyla Wonderland Eurasia, markalar ve yatırımcılar için bulunmaz bir fırsat.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam