GODIVA CAFÉ ZORLU CENTER’DA SONBAHARI YENİLENEN KONSEPTİYLE KARŞILIYOR « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:21

GODIVA CAFÉ ZORLU CENTER’DA SONBAHARI YENİLENEN KONSEPTİYLE KARŞILIYOR

reklam
GODIVA CAFÉ ZORLU CENTER’DA SONBAHARI YENİLENEN KONSEPTİYLE KARŞILIYOR
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2019 - 10:17

272 views
reklam

Dünyanın önde gelen premium çikolata markası Godiva, Zorlu Center’da yenilediği kafe konseptli mağazasında müşterilerini ağırlamaya başladı.

Zorlu Center’da 2013’ten bu yana misafirlerine hizmet veren Godiva, yenilediği kafe konseptli mağazasını müşterilerinin hizmetine sundu.
Kapılarını çok kısa bir süre önce açan Godiva Café’nin kapalı oturma alanı artık daha büyük. Dış oturma alanında ise Godiva çikolataya batırılarak sunulan lezzetlerin yanı sıra, taze meyveler ve Godiva çikolatalarıyla karıştırılarak hazırlanan dondurmanın yapılışının da birebir gözlemlenebileceği özel camdan bir alan oluşturuldu. Misafirlerin kendi seçimlerini yapıp, diledikleri dondurma karışımını oluşturabildikleri bu alanda, ikonik Belçika çikolataları serinleten tatlarla buluşuyor.

Godiva’nın Türkiye’deki operasyonlarından sorumlu Ülke Operasyon Müdürü Tunç Bahar: “Değişen tüketici davranışlarına uyum sağlamaya çalıştığımız bu dönem Godiva için de çok önemli bir zamanlama. Zorlu Center’da yer alan ve yenilenen Godiva Café’mizde kahvaltının yanı sıra, öğlen atıştırmasında talep edilen tuzlu lezzetler de bulunuyor. Yeni Godiva Café ile, müşterilerimizin kendilerini ödüllendirmek için uğramak istedikleri bir nokta ve günlük yaşamlarının bir parçası olmasını hedefliyoruz. Godiva bu yeni kafe konseptiyle, içinde ayrıca dondurmaları, markaya özgü içecekleri ve çok daha fazlasını barındıran yepyeni bir menü sunuyor. Yeni kafelerimizde, geliştirilen ürün kategorileriyle hediyelik çikolata dışında da günün her saatinde kendini ödüllendirmek isteyen tüketicilere farklı seçenekler sunmaya devam edeceğiz,” dedi.
Amerika’da ilk café’sini New York’un Lexington Bulvar’ında açan Godiva, altı yılda beş kat büyüme stratejisi doğrultusunda kafe konseptine tüm dünyada ağırlık veriyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam