Sur Yapı Marka AVM’de spor festivali başlıyor « Mall&Motto

28 Mart 2024 - 08:02

Sur Yapı Marka AVM’de spor festivali başlıyor

reklam
Sur Yapı Marka AVM’de spor festivali başlıyor
Son Güncelleme :

19 Eylül 2019 - 11:03

208 views
reklam

Sur Yapı Marka AVM, 21– 22 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek spor festivaline hazırlanıyor. 12.00 – 20.00 saatleri arasında bir DJ eşliğinde rampa şov, trambolin, freestyle basketbol ve futbol gösterileri yapılacak. Sergilenecek performanslar eğlence severlere unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, eğlencenin merkezi olmaya devam ediyor. 21 – 22 Eylül tarihlerinde yapılacak spor festivali etkinliği tüm eğlence ve sporseverleri bir araya getirecek.

Festival, 12.00 – 20.00 saatleri arasında alışveriş merkezinin otopark alanında gerçekleşecek. 2 bisiklet ve 2 paten akrobatı, 1 basketbol freestyle göstericisiyle nefeslerin tutulacağı rampa şov, 20’şer dakikalık 3 seansta yapılacak. Yine 20’şer dakikalık 3 seansta yapılacak trambolin şov 6 kişi eşliğinde farklı jimnastik figürlerle sergilenecek. Aynı zaman diliminde gerçekleşecek freestyle futbol gösterisi ise 10’ar dakikalık 2 seansta yapılacak. Seyircileri hayran bırakacak festivalde tüm etkinliklere özel repertuarı ile bir DJ de eşlik edecek.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam