Ömür Akkor’un Zennup 1844’ü, İstanbul’un Yeni Buluşma Noktası Büyükyalı Bulvar’da « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 06:45

Ömür Akkor’un Zennup 1844’ü, İstanbul’un Yeni Buluşma Noktası Büyükyalı Bulvar’da

reklam
Ömür Akkor’un Zennup 1844’ü, İstanbul’un Yeni Buluşma Noktası Büyükyalı Bulvar’da
Son Güncelleme :

20 Eylül 2019 - 14:54

1.625 views
reklam

İstanbul’un yeni nesil yaşam merkezi Büyükyalı Bulvar, gastronomiden tasarım odaklı bir alışveriş deneyimine, kültür sanattan spora, organik pazardan gurme markete kadar, yaşama değer katan her şeyi tek çatı altında sunarak, bölgeye ve İstanbul’a yeni bir soluk getiriyor. Osmanlı ve Türk mutfağını, eşsiz lezzetteki yemekleriyle tüm dünyaya tanıtan, ödüllü şef Ömür Akkor’un yarattığı Zennup 1844’ün yeni adresi Büyükyalı Bulvar oluyor. Kiralama süreci yoğun bir şekilde devam eden, yeni ve sıradışı markalarla her geçen gün daha da zenginleşecek olan Büyükyalı Bulvar’ın ilk markalarından biri Zennup oluyor. Büyükyalı Zennup ile “gastronomi dünyasının yeni ve değişmez merkezi” olma iddiasını daha da güçlendiriyor.

Tüm dünyada giderek yükselen, alışveriş ve gastronomi deneyiminin bütünleştiği bir anlayışla hayata geçirilen ve günlük yaşamda her şey dahil bir konfor sunan Büyükyalı Bulvar, üstün kalite anlayışı ve fark yaratacak marka karmasıyla İstanbul’un yeni buluşma noktası olmaya hazırlanıyor. Anadolu’nun yüzlerce yıllık lezzetleriyle dikkatleri üzerine çeken Zennup 1844, Bursa’dan sonra ilk kez İstanbul’a, Büyükyalı Bulvar’a geliyor. Kısa sürede bir efsane haline gelen Zennup 1844’ün benzersiz yemekleri, Büyükyalı Bulvar’daki “iyi yaşam”a lezzet katıyor.

Son yıllarda Bursa’nın en sevilen mekânları arasında yer alan, dünyaca ünlü şef Ömür Akkor’un yarattığı Zennup 1844, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil yolunda yükselen, şehrin yeni deniz semti Büyükyalı’nın tam kalbinde yer alan Büyükyalı Bulvar’a geliyor. Bursa’nın yanı sıra şehir dışından, özellikle de İstanbul’daki lezzet düşkünleri tarafından yoğun ilgi gören Zennup 1844, kısa süre sonra Büyükyalı’nın yeni nesil yaşam merkezi Büyükyalı Bulvar’daki mekânıyla hizmet vermeye başlayacak.

Kars ve Şanlıurfa’daki tarlalarında yetişen özel buğday ve 150 yıllık ekşi mayalarla hazırlanan ekmekleri ve çok özel yemekleriyle dikkat çeken Zennup 1844, Türk mutfağına ait tarihi lezzetleri, taze ve orijinal malzemelerle hazırlayıp, ünlü şef Ömür Akkor’un çini koleksiyonundan, yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip çini tabaklarla, Büyükyalı Bulvar’da sunacak. Zennup, Anadolu’nun her yöresinden ve geçmişinden gelen tüm lezzetleri Büyükyalı Bulvar’a taşıyacak. Happena, Ankara Tava, Küşlemeli Ali Nazik, Halep Vişne Kebabı, Lorlu Havuç Salatası, Mersin Patatesi ve mücver gibi mekânın en sevilen lezzetleri, Büyükyalı Buvar’daki iyi yaşama renk katacak. Tatlılarıyla da fark yaratan Zennup, 200 yıllık anneanne tarifi Rize Un Helvası, Ömür Akkor’un özel tarifi Cennet Çamuru ve Osmanlı mutfağının özel lezzeti Helva-i Hakani ile Büyükyalı Bulvar’ın vazgeçilmez mekânları arasında yer alacak. Kendine has tarzı ve benzersiz lezzetleriyle gastronomi sektöründe fark yaratan Zennup, bu özel lezzetleri ve çok daha fazlasını, kısa süre sonra Büyükyalı Bulvar’ın tarihi atmosferinde tüm İstanbullulara sunacak.

Gastronominin ve yaşamın kalbi Büyükyalı Bulvar’da atacak

Sıcacık cadde atmosferinin deniz havasıyla buluştuğu Büyükyalı Bulvar’ın, kitleleri harekete geçirecek marka karması şekillenmeye başladı. Büyükyalı Bulvar’daki kiralama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, markalardan gelen yoğun talep titizlikle değerlendiriliyor ve Büyükyalı Bulvar’ın ruhunu oluşturacak markalar hassasiyetle belirleniyor. Dünya alışveriş kültüründe son zamanlarda öne çıkan, alıveriş, kültür sanat, eğlence ve gastronominin dengeli bir şekilde harmanlandığı, günlük yaşamda her şey dahil bir konsept ve kalite odaklı bir anlayışla yola çıkan Büyükyalı Bulvar, Zennup 1844’ün yanı sıra gastronomi sektörünün önde gelen restoran ve kafelerine de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İstanbul’un en nitelikli gastronomi merkezi olmaya aday Büyükyalı Bulvar, alışveriş ihtiyacına üstün kalitede cevap verecek tassarım mağazalarından organik pazarına, gurme marketinden kafelerine, spor olanaklarından kültür sanatın nabzını tutacak etkinlik takvimine kadar, beklenen her şeyi, bir arada sunacak. Büyükyalı Bulvar’ın misafirleri, tarihi binaların benzersiz atmosferinde, denizin kıyısında, nefes alan mekanlarda sıra dışı bir yaşam deneyimi yaşayacak.

Yeni nesil yaşam merkezi: Büyükyalı Bulvar

Dünya standartlarında bir restorasyon çalışması sayesinde, tüm yaşanmışlık izleriyle yeniden yaşama kazandırılan, Türkiye ve dünyada benzeri pek bulunmayan tarihi yapılardaki nefes alan ve aldıran mekanlarıyla, İstanbul’da farklı bir yaşam ve sosyalleşme deneyimi sunan Büyükyalı Bulvar, gastronomiden alışverişe, kültür sanattan spora, sağlıktan eğitime ihtiyaç duyulan her şeyi tek çatı altında sunan yapısıyla bölgeye ve İstanbul’a yeni bir soluk getirecek. Büyükyalı Bulvar, yaklaşık 30 bin metrekarelik kiralanabilir alanda restoran, kafe, gurme market, organik pazar, moda markaları, mücevher mağazaları, güzellik merkezi ve çok daha fazlasıyla günün her saatine keyif katacak.

Kültür ve sanatın gündemi Büyükyalı’da belirlenecek

Büyükyalı Bulvar’ın tam kalbinde, bölgenin en büyük ve en kapsamlı performans sanatları merkezi hizmet verecek. Büyükyalı Bulvar, performans sanatları merkezi, tiyatrosu, sinema salonları ve sanat galerisiyle bölgenin ve İstanbul’un kültür sanat yaşamına yeni bir soluk getirirken, İstanbul’a da yeni ve vazgeçilmez bir merkez kazandıracak. Her yıl yerli ve yabancı yüzlerce performans, konser, film, tiyatro oyunu ve sergiye ev sahipliği yapacak Büyükyalı Bulvar, kentin kültür ve sanat gündemini belirleyecek.

Tüm yollar Büyükyalı Bulvar’a çıkıyor

Şehrin kara, deniz ve raylı sistem tüm yeni ulaşım akslarının kesiştiği noktada yer alan Büyükyalı Bulvar, ulaşım olanaklarıyla da yaşama değer katacak. Zeytinburnu Marmaray istasyonunun hemen yanında konumlanan Büyükyalı Bulvar’a, Anadolu Yakası’ndan Avrasya Tüneli ile 15 dakikada ulaşılabilecek. Sahile 25 adım mesafede yer alan Büyükyalı Bulvar’da, deniz shuttle’larıyla da yolculuk imkânı sunulacak. Büyükyalı Bulvar, alışılmışın dışındaki yaşam konseptiyle, İstanbul’un yeni adresi, yeni buluşma noktası olacak.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam