Ertuğ TURAN « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 03:42

Ertuğ TURAN

reklam
Ertuğ TURAN
Son Güncelleme :

11 Aralık 2019 - 16:50

289 views
reklam

Tepe Nautilus’a dair neler söylemek istersiniz?

Tepe Nautilus, 17 yıldır Kadıköy, Üsküdar, Acıbadem, Koşuyolu, Bağdat Caddesi gibi nüfusun yoğun olduğu bir bölgede hizmet veriyor. Anadolu Yakası’nın en köklü alışveriş merkezlerinden biri olmasıyla birlikte yılların getirdiği deneyim, müşterinin beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik kaliteli hizmetimizle sadık bir müşteri kitlemiz var. Avrupa yakasını Anadolu yakasına bağlayan Halkalı – Gebze Marmaray hattının yanı sıra metro, otobüs ve minibüs gibi toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşılabilen merkezi bir lokasyonda olmamız Anadolu Yakası’nda her zaman ziyaretçilerimizin ilgi odağında olmamızı sağlıyor. 17 yıldır İstanbul’un her noktasından, keyifli ve kaliteli vakit geçirmek isteyen ziyaretçilerin buluşma noktası olmaya devam ettiğimizi söyleyebilirim.  

2019 yılı Tepe Nautilus için nasıl geçti?

2019 yılında Tepe Nautilus olarak yeni markaları bünyemize katarken gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle ziyaretçilerimize keyifli anlar yaşattık. Çevremizde gelişen rekabet koşullarını titizlikle değerlendirdik ve müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak sürekli bir gelişim ve yenilenme sürecinde olduk. Avrupa’nın en büyük spor perakende zincirlerinden Decathlon’un yanı sıra Twigy, Kitikate, Özdilek Ev Tekstili ve Lufian gibi değerleri markaları da bünyemize kattık.  Bunun yanı sıra alışveriş merkezlerinin sadece alışveriş yapılan bir mekân olmadığı, aynı zamanda sosyal yaşamın da bir parçası olma bilinciyle gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle, her yaş ve kesimden ziyaretçilerimize dokunmaya çalıştık. Keyifli söyleşiler, çocuk etkinlikleri, açıkhava sinema gösterimleri ve satış kampanyaları gibi projelerimizin yanı sıra açık otoparkta 10 binden fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen Okula Dönüş Festivali’ne ev sahipliği yaptık. 2019 bizim için 10 milyondan fazla ziyaretçiyi keyifle ağırladığımız bir yıl oldu.

Tepe Nautilus’ta mağaza doluluk oranı ve marka karması nedir? Markalarınızı seçerken kriterleriniz nelerdir?

Marka karmamız her zaman müşterilerimizin talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda şekilleniyor. Şu anda Carrefour, Boyner, Cinemaximum, Tepe Home, Decathlon, Zara, Marks & Spencer, Paşabahçe, Teknosa, Ayakkabı Dünyası, Sephora, Mudo Collection, Network, Yargıcı gibi dekorasyondan elektroniğe, giyim ve kozmetikten ev tekstili ürünlerine kadar çok geniş bir yelpazeye sahip marka karmamız bulunuyor. % 99 mağaza doluluk oranına sahibiz. 134 mağaza sayımız ile ziyaretçilerimizin ihtiyaç duyduğu her şeye kolaylıkla ulaşabildiği, alışverişin yanı sıra gerçekleşen etkinlikler ile keyifli zamanlar geçirdiği bir yılı geride bırakıyoruz. Önümüzdeki dönemlerde de ziyaretçilerimizin beklentilerine ve değişen ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımıza devam edeceğiz.  

2019 yılında gerçekleşen projeleriniz nelerdir?

Tepe Nautilus olarak misyonumuz her zaman müşteri memnuniyeti odaklı bir hizmet oldu. Bu kapsamda projelerimizi ve etkinliklerimizi gerçekleştirirken ziyaretçilerimizin beklentilerini ön planda tutarak stratejilerimizi oluşturuyoruz. Ziyaretçilerimizin alışveriş ihtiyaçlarının yanı sıra kendilerini rahat hissedebilecekleri ve keyifle vakit geçirebilecekleri sıcak, içten ve samimi bir yaşam alanı yaratıyoruz.

2019 yılında da her yıl olduğu gibi birçok etkinlik, kampanya ve söyleşiye ev sahipliği yaptık.  Çocuk ziyaretçilerimiz için hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri aktiviteler gerçekleştirdik. Minik ziyaretçilerimizi el becerilerini geliştirebileceği atölyelerin yanı sıra, Kral Şakir, Niloya, Elif’in Düşleri, Mucize Uğurböceği ve Karakedi gibi sevilen çizgi film karakterleri ücretsiz tiyatrolarda buluşturduk.

2019 yılında Tepe Nautilus olarak Türkiye’de ilk kez dev bir çadırda gerçekleşen dünyaca ünlü oyunların yer aldığı Okula Dönüş Festivali’ne ev sahipliği yaptık. Minika Go, Play Doh, Transformers, Monopoly, Süper Doktor, Connect 4 ve Bil Bakalım Kim, Dream Printer’ın yanı sıra bubble, illüzyon, balon katlama showları, Youtuber Hasan Mustan’ın eğlenceli gösterisi ile gerçekleşen festivalde 2 gün boyunca 10 binden fazla ziyaretçi en sevdiği oyunlar ve karakterlerle bir araya gelerek keyifli anlar yaşadı.

Yılın her mevsimine denk gelecek şekilde ziyaretçilerimizin keyifle dinleyebileceği ve hayata dair içerikler bulabileceği Tepe’de Sohbet isimli söyleşiler düzenliyoruz. Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, gibi özel günleri de düşünerek sohbet içeriklerimizi belirliyoruz. Bu zamana kadar pek çok ünlü ismi ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2019 yılında; Burcu Esmersoy, Kürşat Başar, Jale, Doğa Rutkay, Melek Baykal ve Özge Ulusoy gibi değerli isimler bizlerle oldu.Tepe Nautilus ’un geleneksel etkinlikleri arasında yer alan ‘Nihat Sırdar ile Sivrisinek’ programı da okulların kapandığı gün canlı olarak açık otoparkımızda gerçekleşti. Nihat Sırdar, karnesiyle birlikte gelen çocuklarımıza minik hediyeler dağıttı.Söyleşi, etkinliklerin yanı sıra belli temalarda sergiler de düzenliyoruz. Sene boyunca Tarım ve İnsan Sergisi, Çanakkale Zaferi ve İlhan Gülek’in “Atatürk’ü Özlemle Anıyoruz” sergilerine ev sahipliği yaptık. Bunların yanı sıra alışveriş kampanyalarımız ile ziyaretçilerimize kazançlı alışveriş fırsatları sunduk. Tepe Nautilus Card kampanyalarımız yıl içerisinde devam etti, ziyaretçilerimiz harcadıkça anında kazandıkları kart kampanyalarımızı çok seviyorlar. Mart ayında Tepe Nautilus’a gelerek tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes özel tasarım, çevre dostu bez çantanın sahibi oldu. Haziran ayında Axess ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile Axess üye işyeri mağazalar, toplam 350 TL ve üzeri alışverişe 50 TL chip-para kazandırdı. Şimdi de Multinet ile keyifli bir işbirliği içerisindeyiz. Tepe Nautilus bünyesindeki Multinet üye işyerlerinde yapılan 30 TL ve üzeri her harcamada ziyaretçilerimiz hediye %20 tatlı para kazanıyor.  Yılbaşı için hazırladığımız kampanyada da Tepe Nautilus Card üzerinden bir çekiliş kurgusu hazırladık. 12 Ocak’a kadar alışveriş merkezimize gelerek tek seferde 150 TL ve üzeri harcama yapan ziyaretçilerimize 1 çekiliş hakkı veriyoruz. Çekiliş sonucunda 10 ziyaretçimize 10.000 TL ve 5 ziyaretçimize de 5.000 TL yüklü Tepe Nautilus Card hediye edeceğiz.

2020 hedefleriniz nelerdir?

İlk günden bu yana hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sektörde birçok alanda öncü olmaya çalışıyor, farklı ve başarılı projeler gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. 2020’de de sahip olduğumuz lokasyon-ulaşım-marka karması avantajımızın yanı sıra müşteri ihtiyaçlarını ve beklentilerini merkezine alan projelerimizle ziyaretçilerimizin kalbinden geçen her şeyin yer aldığı alışveriş merkezi olmaya devam edeceğiz.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam