Doğtaş, Tarz ve Uyum Aşkını Londra’ya Taşıyor « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 04:42

Doğtaş, Tarz ve Uyum Aşkını Londra’ya Taşıyor

reklam
Doğtaş, Tarz ve Uyum Aşkını Londra’ya Taşıyor
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2020 - 20:10

252 views
reklam

Doğtaş, Londra Edmonton’da açılan yeni mağazasıyla 2020 büyüme hedeflerine bir adım daha yaklaştı. 2020 yılında yurt içi ve yurt dışı %40 büyüme hedefiyle yola çıkan Doğtaş, bu yolda hız kesmeden adım atmaya devam ediyor.

28 ülkede 400’e yakın mağazayla tüketicilerine hizmet veren Doğtaş Kelebek grubunun lokomotif markası Doğtaş, bir süredir yeni yatırımcısıyla birlikte açacağı Londra mağazasının hazırlıklarını sürdürüyordu.

Doğtaş’ın bu sene başında açıkladığı yurt dışındaki mağaza sayısını artırma hedefi çerçevesinde emin adımlarla yollarına devam ettiklerini belirten Doğtaş Kelebek CEO’su İsmail Doğan sözlerini şöyle devam ettirdi: “Artık geride kaldığını umduğumuz pandemi sürecinde yaptığımız hazırlıklar, yılın ikinci yarısında açacağımız yurt içi ve yurt dışı mağazalarıyla gerçeğe dönüşüyor. Geçtiğimiz dönemde Çin’e olan talebin azalmasıyla birlikte, Türkiye mobilya sektörü, yeni pazarlara açılma ve büyüme adına pozitif bir görüntü sergiliyor. 

Türk Mobilya sektörü 2019 yılında üretimde 13, ihracatta ise 12. sıradaydı. Bu yeni gelişmeleri faydaya çevirerek, Türkiye’nin bu alanda kazançlı çıkacağına inanıyorum. Biz de Doğtaş olarak, yeni lokasyonlarda yeni yatırımcılarla görüşmeye devam ediyoruz.”

Haziran ayında perakende mağazacılık alanında başarılı bir geçmişe sahip olan yeni iş ortağıyla birlikte açılan Doğtaş mağazası, tarz ve uyum konseptini Londra’daki müşterisiyle buluşturmaya hazır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam