ANADOLU EFES MICROSOFT TEAMS İLE BASKETBOLSEVERLERİ DİJİTAL TRİBÜNE TAŞIYACAK « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:21

ANADOLU EFES MICROSOFT TEAMS İLE BASKETBOLSEVERLERİ DİJİTAL TRİBÜNE TAŞIYACAK

reklam
ANADOLU EFES MICROSOFT TEAMS İLE BASKETBOLSEVERLERİ DİJİTAL TRİBÜNE TAŞIYACAK
Son Güncelleme :

20 Kasım 2020 - 14:26

261 views
reklam

“Tribün heyecanına +1 ol”

Türk basketbolunda ilklerin takımı Anadolu Efes, marka haline gelen maç deneyimini dijital tribünlere taşıyor. Avrupa basketbolunda bir ilk olacak “Anadolu Efes Spor Kulübü Dijital Tribünü” seyircisiz Turkish Airlines EuroLeague maçlarında basketbolseverlere Sinan Erdem Spor Salonu’nda bulunma şansı verecek. Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması’ndaki ve Instagram hesabındaki kampanyalara katılacak basketbolseverler; evlerinde maçı izlerken aynı zamanda Microsoft Teams platformunun “Together” özelliği sayesinde dijital tribünde de yerlerini alarak takımlarına salon içerisinde destek verebilecek. Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Dijital Tribün uygulaması, 17 Kasım 2020 Salı günü oynanacak Anadolu Efes – Bayern Münih karşılaşmasında gerçekleştirilecek.

Turkish Airlines EuroLeague’de ev sahibi olduğu karşılaşmalar öncesinde gerçekleştirdiği Anadolu Efes Stüdyo yayınları ile basketbolseverlerin evlerine konuk olan Anadolu Efes Spor Kulübü, yeni projesi Anadolu Efes Spor Kulübü Dijital Tribünü ile taraftarlarını mutlu etmeye devam edecek.

Yaklaşık 200 taraftar Microsoft Teams ile salonda olacak

Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden yayınlanacak kampanyaya katılacak veya Instagram’da paylaşılacak içeriğin altına “Dijital Tribün’de olmalıyım çünkü ….” diyerek en yaratıcı sebebi paylaşan basketbolseverler, beIN Sports ve Microsoft Teams desteğiyle Anadolu Efes Spor Kulübü Dijital Tribünü’nde yer alabilecek.

“Tribün heyecanına +1 olacak” taraftarlar, Anadolu Efes – Bayern Münih karşılaşmasını Microsoft Teams platformu üzerinden canlı takip ederken aynı zamanda takımlarını jestleri ve tezahüratları ile destekleyebilecek. [1]

Evlerinden maçı izleyen seyircilerin görüntüleri, Microsoft Teams uygulamasının “Together” özelliği sayesinde dijital olarak sahadaki taraftar tribünlerine yerleştirilen dev ekranlara yansıtılacak. Özellikle çok sayıda kişinin katıldığı görüntülü toplantılarda dikkatin dağılmasını engellemek ve etkileşimi yükseltmek amacıyla pandemi döneminde Microsoft Teams uygulamasına eklenmiş bir uygulama olan “Together” özelliği, Türkiye’de ilk kez bir spor karşılaşmasında taraftarları dijital olarak tribüne taşımak için kullanılacak.

Anadolu Efes, tüm Fan Club üyelerini Anadolu Efes Spor Kulübü Dijital Tribünü kampanyalarına katılmaya davet ediyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam