Jiber’in YENİ MAĞAZASI CİZRE PARK AVM’DE AÇILDI « Mall&Motto

25 Nisan 2024 - 19:02

Jiber’in YENİ MAĞAZASI CİZRE PARK AVM’DE AÇILDI

reklam
Jiber’in YENİ MAĞAZASI CİZRE PARK AVM’DE AÇILDI
Son Güncelleme :

09 Aralık 2020 - 11:36

384 views
reklam

Kiralama ve Yönetimi NTS Danışmanlık tarafından yapılan Cizre Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi yeni markaları ile büyümeye devam ediyor.

Cizre Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi‘nin mağazaları arasında sektör liderlerinden MİGROS, çocuk, kadın, erkek ve ev tekstili olmak üzere birçok ürünü bünyesinde bulunduran perakende öncüsü LCWAİKİKİ, 2000 m2’lik büyüklüğü ile bölgenin en büyük çocuk eğlence ve bowling salonu PLAYPARK, Türkiye’nin lider fastfood zinciri BURGER KING, ayakkabı sektör lideri  FLO, kişisel bakım zinciri GRATİS, 5 adet sinema salonu, KOTON, ADL,D’S, YENGEÇ, SOULMATE CAFE, MORAD TEA CAFE, GÖKSEL TANTUNİ, SCHATZİ, BARGELLO, AVVA  ve  birçok markanın bulunduğu marka yelpazesine bir yenisini daha ekleyerek İç giyimin en kaliteli adresi Jiber mağazasını da bünyesine kattı.

Rahat, güvenli bir  alışveriş ortamı ve açık alan konsepti ile vatandaşların sosyalleşmesini ve yaşam kalitelerini arttırmasını sağlayan Cizre Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi projesi; sosyal, ekonomik, kültürel katkılarının yanı sıra istihdam açısından da gençlere iş imkanları sağlarken, her geçen gün bünyesine kattığı yeni markalarıyla 7’den 70’e her yaştan bölge halkının Cizre Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde keyifle cadde mağazalarında vakit geçirebilmesini amaçlamıştır.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam