TÜKETİCİ TEKNEDE ERKEN REZERVASYONU SEVDİ 10 TEKNEDEN 3’Ü KİRALANDI « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 03:31

TÜKETİCİ TEKNEDE ERKEN REZERVASYONU SEVDİ 10 TEKNEDEN 3’Ü KİRALANDI

reklam
TÜKETİCİ TEKNEDE ERKEN REZERVASYONU SEVDİ 10 TEKNEDEN 3’Ü KİRALANDI
Son Güncelleme :

21 Mart 2021 - 11:39

406 views
reklam

Tekne tatilinde 2021 yılı için erken rezervasyon dönemi başladı. Türkiye’nin lider online tekne kiralama platformu viravira.co’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, ‘‘Geçen sene erken rezervasyondaki doluluk oranımız yüzde 15 iken, pandemiyle şekillenen 2021 yılında yüzde 35’lik bir doluluk oranına eriştik. Aralık ayı ciroları geçen yılın aynı dönemine göre 9 kat, Ocak ayı ciroları ise geçtiğimiz yılın Ocak ayına göre 4 kat arttı’’dedi.

Pandeminin de etkisiyle yaz tatilini kalabalıktan uzak ve korunaklı bir şekilde teknede geçirme fikri, deniz tutkunlarından genele doğru yayılmaya başladı. Kovid 19 salgını ile beraber mavilere ve muhteşem koylara gitmek için tekne kiralamak en iyi tatil opsiyonlarından biri haline geldi. 41 ülke ve 960 lokasyonda hizmet veren Türkiye’nin lider tekne kiralama platformu viravira.co; kalabalıktan uzak ve korunaklı bir tatil için 2021 yılı erken rezervasyon dönemini 2020 Kasım ayı itibarıyla başlattı. Geçen sene erken rezervasyondaki doluluk oranı yüzde 15 iken, Kasım, Aralık ve Ocak aylarında gelen taleplerle birlikte 2021 yılının doluluk oranı yüzde 35’lik seviyelere yükseldi. Aralık ayı ciroları geçen yılın aynı dönemine göre 9 kat, Ocak ayı ciroları ise geçtiğimiz yılın Ocak ayına göre 4 kat artış kaydetti.

Erken rezervasyonda koşulsuz iade!

Türkiye’nin lider online tekne kiralama platformu viravira.co, mücbir sebepler nedeniyle erken rezervasyon yapmaktan çekinen kullanıcılarını pandeminin etkisiyle ortaya çıkabilecek seyahat ve sokağa çıkma yasaklarından koruyor ve bu tarz gelişmelerin yaşanması durumunda %100 ücret iadesi veya tarih değişikliği opsiyonları sunuyor. viravira.co, 2020 Mart ayından beri kullanıcılarının pandemi döneminde herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına gerekli önlemleri alıyor.

viravira.co’nun odağı kullanıcı memnuniyeti

Erken rezervasyon, tatilcilere daha fazla opsiyon arasından seçme özgürlüğü sunarken, aynı zamanda daha az bütçeyle tatil yapabilme fırsatı sağlıyor. viravira.co’nun Kurucu Ortağı ve CEO’su Baran Yıldırım, ‘‘Anlaşmalı olduğumuz charter firmaları ile gerçekleştirdiğimiz kampanyalar aracılığıyla kullanıcılarımıza indirimler sağlıyoruz. Ayrıca THY’nin Miles&Smiles programı kapsamında Mil, Hopi ile Paracık ve çeşitli erken rezervasyon kampanyalarıyla kullanıcı memnuniyetini artıracak indirim fırsatları sunuyoruz” sözleriyle sezon yaklaşırken fiyatlarda meydana gelen artıştan kaçınmak için erken rezervasyon fırsatlarının kaçırılmaması gerektiğinin altını çizdi.

41 ülkeden 11 bini aşkın tekne kayıtlı!

Almanya, İngiltere, Amerika, Rusya ve Ukrayna gibi birçok farklı ülkeden tatil severlere hizmet veren viravira.co üzerinden kullanıcılar Gulet, Katamaran, Yelkenli ve Motoryat kiralayabiliyor. Turizm Bakanlığı’dan belgeli mavi tur teknelerinin yüzde 70’ten fazlası viravira.co’nun sisteminde bulunuyor. viravira.co 2021 sezonunda bu oranı yüzde 80 seviyesine yükseltmeyi ve gün içi kiralanan teknelerin de gelmesiyle, Türkiye’de kayıtlı tekne sayısını 2.000’in üzerine çıkarmayı hedefliyor. viravira.co’da 41 ülke ve 960 farklı lokasyonda toplamda 11.000 tekne kayıtlı.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam