KFC İSTİNYEPARK RESTORANI LEZZET KOROSU EŞLİĞİNDE AÇILDI! « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:52

KFC İSTİNYEPARK RESTORANI LEZZET KOROSU EŞLİĞİNDE AÇILDI!

reklam
KFC İSTİNYEPARK RESTORANI LEZZET KOROSU EŞLİĞİNDE AÇILDI!
Son Güncelleme :

21 Nisan 2021 - 9:36

214 views
reklam


İŞ Gıda çatısı altında hizmet veren KFC Türkiye, eşsiz lezzetlerini ülke çapında tavuk severlerle buluşturmaya, pandemiye rağmen büyümeye ve istihdam yaratmaya devam ediyor. 

İstinyePark AVM’de 6 Nisan Salı günü 150. şubesini açan KFC, bu yılın sonuna kadar 50 yeni restoran açma ve 1500 ek istihdam yaratma hedefiyle, Türkiye’deki lokasyon ağını genişletiyor.

Nisan 2021 – Türkiye’yi eşsiz lezzetleriyle buluşturan KFC, 2021’de 50 yeni mağaza açma hedefine adım adım yaklaşıyor. Son olarak İstanbul’da İstinyePark AVM’de 6 Nisan Salı günü gerçekleştirdiği yeni restoran açılışında, sosyal mesafe kurallarına uygun, ziyaretçilerin ilgisini çeken bir açılış etkinliği düzenledi. 

KFC Türkiye, agresif büyüme stratejisine ve yatırımlarına devam ediyor. KFC’nin bu seneki reklam filmlerinden tanınan Lezzet Korosu eşliğinde gerçekleşen eğlenceli açılışla birlikte KFC, Türkiye’deki 150. restoranını hizmete sundu. KFC, yüzde yüz yerli üretim taze tavuklardan, 11 baharatlı gizli tarif eşliğinde usta şeflerce günlük olarak hazırlanan eşsiz lezzetiyle İstinyePark AVM’deki yeni lokasyonunda sevenlerini ayrışan tadıyla buluşturuyor.

KFC Hakkında:

Türkiye’deki ilk restoranını 1989 yılında açan KFC, İŞ Gıda bünyesinde faaliyet gösteriyor. 30 ilde, 3000’e yakın çalışanıyla 150 restoranda hizmet veren KFC Türkiye, misafirlerini parmak ısırtan lezzetlerle buluşturuyor ve her geçen gün büyümeye devam ediyor. 

KFC’nin parmak ısırtan lezzetinin sırrı yerli üretim tavukların 11 baharatlı gizli tarif ile mutfağındaki usta şefler tarafından günlük olarak hazırlanmasıdır. KFC bu özelliğiyle klasik fast-food zincirlerinden tamamen ayrılıyor. 

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam