ALIŞVERİŞİN TADINI METROPOL İSTANBUL’DA ÇIKARAN HERKES MODANIN TREND MARKASI BLACKSPADE’DEN HEDİYE ÇEKİ KAZANIYOR « Mall&Motto

18 Nisan 2024 - 02:32

ALIŞVERİŞİN TADINI METROPOL İSTANBUL’DA ÇIKARAN HERKES MODANIN TREND MARKASI BLACKSPADE’DEN HEDİYE ÇEKİ KAZANIYOR

reklam
ALIŞVERİŞİN TADINI METROPOL İSTANBUL’DA ÇIKARAN HERKES MODANIN TREND MARKASI BLACKSPADE’DEN HEDİYE ÇEKİ KAZANIYOR
Son Güncelleme :

22 Ekim 2021 - 15:34

379 views
reklam

Keyifli alışverişin değişmeyen adresi Metropol İstanbul, kazançlı alışveriş deneyimi sunan keyifli kampanyalarına devam ediyor.  21-24 Ekim tarihlerinde alışverişin tadını Metropol İstanbul’da çıkaran ziyaretçiler toplamda gerçekleştirdikleri 200 TL ve üzeri alışverişlerinde modern çizgileriyle dikkat çeken Blackspade’den 50 TL’lik hediye çeki kazanıyor.

Alışveriş ve eğlencenin Ataşehir’deki gözde noktası Metropol İstanbul alışveriş keyfini kazançlı hale getirmeye devam ediyor. 21-24 Ekim tarihlerinde Metropol İstanbul’un seçkin mağazalarını ziyaret eden ve aynı gün içerisinde toplamda 200 TL’lik alışveriş yapan herkes şık çizgileriyle yoğun ilgi gören tekstil markası Blackspade’den 50 TL ve üzerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalıyor.

Düzenlediği kampanyalarla ziyaretçilerine kazançlı alışveriş deneyimi sunmaya devam eden Metropol İstanbul son olarak sevilen giyim markası Blackspade’den hediye çeki kampanyasını ziyaretçileriyle paylaşıyor. Metropol İstanbul’da aynı gün içerisinde toplamda 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler Blackspade’den 50 TL’den başlayan hediye çeki kazanıyor. Yeni normalle birlikte sosyal mesafe ve hijyen şartlarını üst düzeyde uygulandığı Metropol İstanbul’da alışveriş keyfi kazançlı kampanyalarla devam edecek.

Blackspade Kampanyası Katılım Koşulları:

Ziyaretçiler Metropol İstanbul mağazalarından yapacakları; toplamda 200 TL ve üzeri fiş ya da faturalarıyla Blackspade Kampanyası’na katılabilecekler. 

Kampanya koşulları:

·  Çekler minimum çek tutarı kadar alışverişte geçerlidir.

· Çekler sadece Blackspade Metropol İstanbul mağazasında geçerlidir.

· Mevcut kampanya ve promosyonlar ile birleştirilemez.

· Çek kazanılan veya kullanılarak yapılan alışverişte satın alınan ürünler ayıplı ürünler hariç olmak üzere parçalı olarak iade edilemez, ayıplı ürünler haricindeki durumlarda iade işlemi satın alınan tüm ürünler için yapılır.

· Alışverişinizde fatura tutarından çek miktarı düşülerek tahsilat yapılır.

· Hediye çeki ibraz edilerek kısmen veya tamamen para iadesi talep edilemez.

· Hediye çeki bölünerek kullanılamaz ve başka hediye çekleri ile birleştirilemez.

· Bir faturada bir adet hediye çeki kullanılabilir.

· Çek kullanılarak yapılan alışverişin iadesi halinde, çek bedeli iade bedelinden düşülerek işlem yapılır. Çek bedeli nakden tüketiciye ödenmez yahut yeni hediye çeki verilmez.

· Kampanya stoklarla sınırlıdır.

· Kazanılan çeklerin son kullanım tarihi 31.10.2021‘dir.

· Kaybolan çeklerden Metropol İstanbul ve Black Spade sorumlu değildir.

· Çekin kaybolması, farklı bir kişi tarafından ibraz edilerek kullanılması halinde Narkonteks Tekstil İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret A.Ş.‘nin bir sorumluluğu yoktur.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam