Gratis, NTS Danışmanlık projesi Düzce KREMPARK AVM’de açıldı. « Mall&Motto

18 Nisan 2024 - 00:33

Gratis, NTS Danışmanlık projesi Düzce KREMPARK AVM’de açıldı.

reklam
Gratis, NTS Danışmanlık projesi Düzce KREMPARK AVM’de açıldı.
Son Güncelleme :

30 Kasım 2022 - 12:34

390 views
reklam

Kiralaması NTS DANIŞMANLIK, yatırımı ve İnşaatı KREM ŞİRKETLER Grubu tarafından gerçekleştirilen Düzce KREMPARK AVM’de Gratis açıldı. 

Türkiye kişisel bakım sektöründe en yaygın mağaza ağı ile lider olan Gratis, 2009 yılında İstanbul’da kurulan bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciridir. Yalnızca Gratis mağazalarında bulunan ithal markaların yanı sıra pek çok markaya ait ürünün yer aldığı Gratis; makyaj ürünlerinden bebek bakımına, temizlik ve hijyenden atıştırmalığa kadar 13 farklı kategoride 30.000’i aşkın ürünü tüketiciler ile buluşturan kişisel bakım marketidir.

“Güzel Bak Kendine” mottosu ile yola çıkan Gratis’in amacı; müşterilerine kolay ulaşılabilir, hızlı ve rahat alışveriş imkânı sunarken temel kişisel bakım ihtiyaçlarının yanı sıra heyecan veren yeni markalar ve ürünler ile müşterilerine kişiye özel keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktır.

Düzce’nin ilk ve tek alışveriş merkezi olma özelliğine sahip KREMPARK AVM 34500 metrekare kapalı alana sahip Ankara, İstanbul ve Zonguldak gibi önemli illerimizin yol güzergâhı üzerinde olup şehir merkezinin de tam kalbinde konumlanmaktadır.

KREMPARK AVM, düzenli olarak yapmış olduğu sergiler, galalar ve etkinlik programları ile Düzce’ye yepyeni bir alış veriş anlayışı getirerek yılda yaklaşık 7.5 Milyon ziyaretçisine hizmet verip çalışmalarına başarı ile devam etmektedir.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam