Axis Kağıthane AVM’de minik tasarımcılar iş başında « Mall&Motto

19 Nisan 2024 - 03:03

Axis Kağıthane AVM’de minik tasarımcılar iş başında

reklam
Axis Kağıthane AVM’de minik tasarımcılar iş başında
Son Güncelleme :

17 Nisan 2019 - 16:27

239 views
reklam

Axis Kağıthane AVM “Minik Tasarımcılar Atölyesi” ile çocukları hem eğlenmeye hem de öğretmeye davet ediyor. Bir eğitmen eşliğinde Ipad’ler yardımıyla tasarım eğitimi alacak 6 -14 yaş aralığındaki çocuklar Axis Kağıthane’nin karakterini tasarlayacaklar. 20 Nisan’da başlayacak ve 28 Nisan akşamına kadar devam edecek etkinlik 13.00 – 19.00 saatleri arasında yapılacak. Ücretsiz olacak etkinliğe katılımlar rezervasyon ile yapılacak.

Cendere yolu üzerindeki merkezi konumuyla Axis Kağıthane AVM, çocuklara hem öğrenecekleri hem de üretecekleri keyifli bir deneyim yaşatacak. 20 Nisan tarihinde başlayacak ve 28 Nisan akşamına kadar devam edecek etkinlikte çocuklar Ipad’ler yardımıyla ve eğitmenler eşliğinde tasarım eğitimleri alacak. Öğrendikleri bilgileri pratiğe dönüştürecek çocuklar, Axis Kağıthane AVM’nin karaketerini tasarlayacak.

Etkinlik boyunca tasarlanan karakterler içerisinden ön eleme yapılacak ve seçilen karakter tasarımları 4 – 24 Mayıs tarihlerinde www.miniktasarimcilar.com sitesinde oylamaya sunulacak. Sonuçlar, Haziran ayında açıklanacak. 13.000 -19.00 saatleri arasında her atölye seansının 45 dakika olduğu etkinliğe katılım, rezervasyon ile yapılacak ve her seansa 10 kişi ile sınırlı olacak.

Axis Kart sahipleri, Hediye Dükkanı’ndan rezervasyon yaparak katılım kuponu almalıdır.

Bilgi için: Yasemin Tosun – MPR İletişim Danışmanlığı / ytosun@mpr.com.tr – (0212) 438 63 50 / 158

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam