PEPSİCO TÜRKİYE’DE YENİ ATAMALAR « Mall&Motto

1 Mayıs 2024 - 22:09

PEPSİCO TÜRKİYE’DE YENİ ATAMALAR

reklam
PEPSİCO TÜRKİYE’DE YENİ ATAMALAR
Son Güncelleme :

17 Aralık 2021 - 15:45

698 views
reklam

Yaratıcıve özgün tasarımları ile sektöründe hızla büyümeye devam eden Madame Coco, 1 Aralık 2020 tarihi itibariyle Satış ve Pazarlama Genel Müdür pozisyonuna Cemal Cem Işık’ı atadı.

Son olarak Actera Grup ve Esas Holding ortaklığında olan Mars Sportif bünyesinde Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunu üstlenen Işık, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği’nden mezun olmasının ardından Executive MBA eğitimini Sabancı Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Kariyerine 2001 yılında Amerika’da elektronik eşya perakende markası olan Circuit City’de Satış Danışmanı olarak başlayan Işık, aynı firmada Bölge Müdürlüğüne kadar yükselmiş, ardından yapı malzemesi perakende markası olan Lowes’de Bölge Müdürlüğü pozisyonunda çalışarak yaklaşık sekiz yıllık yurt dışı deneyiminin sonrasında Türkiye’ye dönüş yapmıştır.

2009 yılında göreve başladığı Teknosa’da yedi yıl boyunca yürüttüğü Büyük Mağazalar Satış Müdürü, Pazarlama Direktörü ve Satış Direktörü pozisyonlarının ardından Ayaydın – Miroglio (İpekyol-Twist-Machka) şirketinde Perakende Direktörü ve İcra Kurulu Üyeliği görevlerini üstlenmiştir.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam