GRATİS’E YENİ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ « Mall&Motto

25 Nisan 2024 - 20:31

GRATİS’E YENİ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ

reklam
GRATİS’E YENİ PAZARLAMA DİREKTÖRÜ
Son Güncelleme :

13 Eylül 2022 - 15:15

326 views
reklam

Gratis’in Pazarlama Direktörlüğü görevine Selcan İkiz atandı.

Sektörde 13 yılı aşkın süre boyunca pazarlama ve müşteri deneyimleri alanında görev alan Selcan İkiz, Gratis’in Pazarlama Direktörü olarak göreve başladı.

Sabancı Üniversitesi Üretim Sistemleri Mühendisliği bölümünden mezun olan ve yine Sabancı Üniversitesi’nde İşletme Yönetimi programında yüksek lisansını tamamlayan Selcan İkiz, profesyonel iş hayatına Yapı Kredi Bankası’nda Pazarlama Uzmanı olarak başladı. Daha sonra Migros’ta göreve başlayan İkiz, 13 yıl boyunca Müşteri İlişkileri Uzmanı, Müşteri İlişkileri Yöneticisi, Segment Yöneticisi, Müşteri Deneyimi ve Kampanya Grup Müdürü görevlerinde bulundu. İkiz, her müşteriye tek müşteri yaklaşımını destekleyecek data modelleri, iletişim kanalları ve müşteri deneyimi tasarımları gibi konular üzerinde çalışmalar yaptı.

Kariyeri boyunca sadakat programlarının çeşitli kollarında görev yapan Selcan İkiz, elde ettiği deneyimlerle özellikle müşteri ilişkileri yönetimi alanında Gratis’te önemli çalışmalara imza atmayı hedefliyor.

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam