TOMMY FACTORY MULTIVERSE DEFİLESİ NEW YORK’TA GERÇEKLEŞTİ « Mall&Motto

29 Mart 2024 - 05:43

TOMMY FACTORY MULTIVERSE DEFİLESİ NEW YORK’TA GERÇEKLEŞTİ

reklam
TOMMY FACTORY MULTIVERSE DEFİLESİ NEW YORK’TA GERÇEKLEŞTİ
Son Güncelleme :

21 Eylül 2022 - 12:48

282 views
reklam

NEW YORK MODA HAFTASINA MULTIVERSE TOMMY FACTORY DEFİLE DENEYİMİ İLE DÖNEN TOMMY HILFIGER ETKİNLİKTE KONUKLARIN YANI SIRA PEK ÇOK ÜNLÜYÜ VE YILDIZI AĞIRLADI 

Gerçek modelleri ve sanal kreatifleri fiziksel ve dijital podyumlara çıkararak gerçek ve sanal dünyalar ile markanın ‘Gördüğünü Al’ defile deneyimi arasında köprü kuran etkinlikte yeni TH Monogram da lanse edildi. Etkinliğin VIP konukları arasında Travis Barker, Kourtney Kardashian, Kris Jenner, Shawn Mendes, Kate Moss ve John Legend gibi ünlüler yeraldı.

Tommy HilfigerNew York Moda Haftasına dönüşünü 11 Eylül Pazar akşamı düzenlenen Tommy FactorySonbahar 22defilesiyle kutladı. Ve New York’a yakışır bir şekilde defile yağmura rağmen devam etti. Etkinlik sırasında ünlü illüstratör ve grafik tasarımcı Fergus Purcell ile birlikte yaratılan ve markanın prep temasına güncel bir bakış açısı getirenTH Monogram da lanse edildi.Dijital inovasyonlar, fiziksel ortamdaki konuklara multiverse defile deneyimi yaşatırken dünya çapındakiizleyenlere sunulan canlı yayın, fiziksel etkinliği Superplastic’in yıldız avatarlarının rol aldığı sanal dünyayla buluşturdu.

SONBAHAR 22 KOLEKSİYON AÇIKLAMASI

TOMMYFACTORY–THEMAKINGOFAFASHIONSHOW etkinliğimize hoş geldiniz. Sonbahar 2022 sezonu için New York’a dönerken AndyWarhol’un moda, sanat, müzik ve eğlenceyi bir araya getirdiği Factory adlı ikonik stüdyosuna saygı duruşunda bulunuyoruz.

Fergus Purcell ile birlikte tasarladığımız yeni TH Monogram, İngiliz tasarımcı Richard Quinn ile sınırları yıkan işbirliğimiz ve daha birçok girişimle bu sonbahar sezonunda klasiklerle yenilikleri çarpıştırarak geleceği aydınlatıyoruz. Geleneksel Amerikan tarzını sokak giyiminden ilham alan çağdaş dokunuşlarla yeniden yorumluyoruz. Cesur pop renklerin çarpışması, ölçeklerin yeniden tanımlanması ve marka mirası klasiklerin yeni stilleri bu sezonun tasarım kodlarını oluşturuyor.

Modern prep temamız herkese kucak açıyor. Gerçek dünyadan sanal ortamlara her yerde pop kültürü ve yaratıcılığıkapsayıcı bir şekilde kutlayan TommyFactory’e hoş geldiniz.”

–TommyHilfiger

reklam

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
reklam